reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

Taja kołyska jest przecudowna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
ja też taka chce!!ale powaznie skromna bez zbędnych dodatków nie będe sie powtarzac sliczna!!!!masz bardzo zdolnego tatę!:-):tak:

reklama
Taja kolyska super az ci zazdroszcze ze masz takiego kochanego i zdolnego tate.Wspanialy prezent bo w koncu ile musial uczucia w to wlozyc zeby to zrobic pewnie caly czas myslal o swojej wnusi.Musisz zostawic to malej i trzymac jako pamiatke rodzinna.

Jejku ta kołyska jest przecudowna aż się łezka w oku kręci ze szczęscia na taki prezent :)

A to nasz wózeczek (kupiliśmy na pasach)

wozek.jpg

wozek1.JPG

wozek2.JPG

wozek3.JPG

Taja, cudowna kołyska, mój mąż jest zdolny, ale nie wiem, czy by potrafił zrobić coś takiego, więc tym bardziej chylę czoła przed twoim tatą :-) W rodzinie mojego kuzyna jest kołyska, w której pierwsze miesiące spędziło już kilka pokoleń dzieci i życzę ci, żeby twoje wnuki miały też z niej pociechę
misiu bardzo ładny wózek :-)

Dzięki dziewczynki! Ja tez byłam pod wrażeniem, tym bardziej ze on nie jest żadnym stolarzem...poświęcił się chciał zrobić osobiście dla wnusi/wnusia ..po prostu zatkało nas jak zobaczyliśmy. No i oczywiście jak MGwiazda napisała powinno to zostać u nas jako pamiątka rodzinna też o tym myśleliśmy....:tak:

Taja kołyska śliczna:) opłacało sie czekac na nia i zwlekac z otwarciem:) poprostu marzenie nie jednej mamy:) a Twoj tata to naprawde musi byc wspaniały człowiek:) tylko pozazdroscic:)
misia limuzyna super....teraz tylko czekac na pasazera:)

Taju kołyska bajeczna. Ale dziadek wnuczce super prezent sprawił. Widać ile miłości w nią włożył.

Misia no to karoca na wyprawy jest teraz tylko damę do wożenia potrzebujesz.

reklama
Do góry