reklama
mgwiazda
Fanka BB :)
Taja kolyska super az ci zazdroszcze ze masz takiego kochanego i zdolnego tate.Wspanialy prezent bo w koncu ile musial uczucia w to wlozyc zeby to zrobic pewnie caly czas myslal o swojej wnusi.Musisz zostawic to malej i trzymac jako pamiatke rodzinna.
kasiek 121
sierpniowa mama '08
Taja piekna jest ta kolyska, ale dostalyscie z corcia wspanialy prezent od dziadka:-)
Misia wozeczek rewelacyjny. :-)
Misia wozeczek rewelacyjny. :-)
rapunzel
czyli roszpunka
Taja, cudowna kołyska, mój mąż jest zdolny, ale nie wiem, czy by potrafił zrobić coś takiego, więc tym bardziej chylę czoła przed twoim tatą :-) W rodzinie mojego kuzyna jest kołyska, w której pierwsze miesiące spędziło już kilka pokoleń dzieci i życzę ci, żeby twoje wnuki miały też z niej pociechę
misiu bardzo ładny wózek :-)
misiu bardzo ładny wózek :-)
Dzięki dziewczynki! Ja tez byłam pod wrażeniem, tym bardziej ze on nie jest żadnym stolarzem...poświęcił się chciał zrobić osobiście dla wnusi/wnusia ..po prostu zatkało nas jak zobaczyliśmy. No i oczywiście jak MGwiazda napisała powinno to zostać u nas jako pamiątka rodzinna też o tym myśleliśmy....
Taja kołyska śliczna opłacało sie czekac na nia i zwlekac z otwarciem poprostu marzenie nie jednej mamy a Twoj tata to naprawde musi byc wspaniały człowiek tylko pozazdroscic
misia limuzyna super....teraz tylko czekac na pasazera
misia limuzyna super....teraz tylko czekac na pasazera
reklama
Galarecia
mama Adasia '08
U nas Adaś ma taki wózek:
A łóżeczko wygląda tak:
Nie mamy narazie dobrych warunków, bo tylko jeden malutki pokoik ale musimy sobie póki co jakoś radzić.
A łóżeczko wygląda tak:
Nie mamy narazie dobrych warunków, bo tylko jeden malutki pokoik ale musimy sobie póki co jakoś radzić.
Podziel się: