reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

Dziewczyny otwieram ten wątek dla naszej przyjemności. Uwielbiam oglądać i kupować ciuszki dla swojego Igorka.
Jeśli widziałyście lub posiadacie śliczne ciuszki dla swoich pociech pochwalcie się.
A może chcecie coś sprzedać?

Ostatnio zamówiłam z allegro śliczne śpioszki, dzisiaj mają do mnie dotrzeć. Nie moge się już doczekać :-)

KOALA Pajac welurowy GWIAZDKA r.56 ŚLICZNY!!! (718729582) - Aukcje internetowe Allegro
link jest od pajaca, ale sprzedawca ten miał jeszcze wczoraj takie same komplety, tyle ze spiochy+kaftanik.

Te też są śliczne...
KOALA Komplet welurowy 3 MISIE r. 74 EXTRA!!! (731738304) - Aukcje internetowe Allegro

Mam nadzieję, że ten wątek nie zakończy się na moim poście :-D

reklama
...czasem Wam zazdroszcze bo na allegro jest tyle swietnych rzeczy dla maluszkow a przesylki za granice raczej nie wchodz w gre. My tu kupujemy glownie w Zarze, Kiddys Club, DP am, Gain de blu i El Corte Ingles...

może mnie skrytykujecie ale ja kupuję w 90% w lumpeksach, jest tanio i dobrej jakości, rzeczy ze sklepu predko po praniu blakną i się mechacą, rozciągają. to zdjęcie pajacyka za 3 zł i spodenki na szelkach za niecałe 10zł

Załączniki

• DSC02771.jpg
    DSC02771.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC02768.jpg
    DSC02768.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 74
Beata niby dlaczego ktos mialby Cie skrytykowac? mysle, ze wiekszosc z nas kupuje w lumpeksach. Ciuchy dla malych sa tam praktycznie nieznoszone, niezniszczone i do tego mozna je kupic za grosze.
Ja w 99 % ciuchy dla malego mam z lumpeksow. Kupilam mu tylko nową wyprawke do szpitala. Troche tez pododstawal od gosci... a reszta to albo po kims znajomym, albo z lumpa :-)

Czasem jednak przegladam allegro i jesli naprawde cos wpadnie mi w oko to nie jestem w stanie sie powstrzymac. :-)

Ja nie kupuje w lumpach, ale ciuszki mam od wielu znajomych, bo mamy takie przechodnie więc to się niczym nie różni od tych lumpeksowych. No i wiele ciuszków dostaliśmy na początku.
To chyba normalne, że używane ciuszki są teraz, bo maleństwa tak szybko z nich wyrastają. Ja nie raz wyciągam z szafki śpioszki i się okazują już za małe pomimo, że ich nawet nie założyłam ani razu. Może jak by mnie było stać na wszystko nowe to było by inaczej, a teraz wolę kupić mu jakąś kolejną zabawkę, grzechotkę - bo strasznie lubi się patrzeć i szturać rączką i myślę, że dzięki temu może się lepiej rozwijać:tak:

Ja z kolei baaaaardzo dużo rzeczy mam po Nati.. więc czasami zdarza się , że Szymek jest cały na różowo ubrany:-D :-D:-D śmieje się wtedy, że w końcu mam dwie córeczki, tak jak chciałam:-D a z nowych rzeczy to ma kilka pajacy do spania z tesco z kubusiem i jakies tesco'we, bo tego akurat mi się nie udało odzyskać z ubranek "przechodnich". Poza tym większosc ubran i tak kupuje moja siostra, bo sama jeszcze nie ma dzieciaczków i mówi że jest ich zastępczą mamą... taką do rozpieszczania:-D
Zresztą ja też nie jestem zwolenniczką kupowania ubrań przez internet, bo rozmiar rozmiarowi nierówny:wściekła/y:no... chyba że mam kupić cos na "wyrost"

beata śliczne te ciuszki-zwłaszcza Kubuś (kocham ciuszki Disneya), sama miałam kiedyś rampera Tygryska z kapturkiem i uszami, ale był tak słodki, że już do nas nie wrócił:wściekła/y:

reklama
Do góry