reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

Byłam zdziwiona, bo naprawdę jest super cichy. Wiadomo - jak to urządzenie - brzęczy, ale super cichutko :)

Mogę go z czystym sumieniem polecić!

U nas też gorąco, dlatego był to jeden z moich priorytetowych zakupów...
dziekuje za odpowiedz. w takim razie juz nie mam watpliwosci, zostalo mi tylko udac sie do sklepu:-)

reklama
osobiście po pierwszym porodzie nie uzywałam, ale patrząc z perspektywy czasu to teraz żałuję... bo słyszałam same pozytywne opinie i podobno narawdę szybciej się wszystko goi

co do tantum rosa to ja tez kupiłam 1 op. bo też słyszałam że warto się w to zaopatrzyć bo wszystko lepiej się goi, ale z tego co pamiętam to dziewczyny pisały też coś o zwykłym szarym mydle, że też ponoć pomaga w gojeniu

kilka położnych mówiło,ze po porodzie przez jakis czas lepiej uzywać szarego mydła zamiast płynu do higieny intymnej...

Dziewczytnki to szare mydlo to BIAŁY JELEN :-) Nawet jak jest CC to warto nim rane przemywac . tak przynajmniej polozne w kolko na szkole rodzenia trabily!! :-)

Dziewczytnki to szare mydlo to BIAŁY JELEN :-) Nawet jak jest CC to warto nim rane przemywac . tak przynajmniej polozne w kolko na szkole rodzenia trabily!! :-)

dzieki za uzupełnienie Stopi bo tego jelenia to zapomniałam dopisać...
bo sa teraz na rynku ponoć szare mydła takie juz oszukane z dodatkami,a to ma być to tradycyjne szare mydło własnie BIAŁy JELEŃ

reklama
dzieki za odpowiedz, chyba musze znow do mamy zadzwonic zeby mi przeslala bo tu tego mydla nie dostane a kiedy zapytalam mojej poloznej czego moge uzywac po porodzie ona stwierdzila ze to bez znaczenia:baffled: wiec zdaje sie na wasza wiedze i doswiadczenie:-)

Do góry