dziekuje za odpowiedz. w takim razie juz nie mam watpliwosci, zostalo mi tylko udac sie do sklepu:-)Byłam zdziwiona, bo naprawdę jest super cichy. Wiadomo - jak to urządzenie - brzęczy, ale super cichutko
Mogę go z czystym sumieniem polecić!
U nas też gorąco, dlatego był to jeden z moich priorytetowych zakupów...
reklama
Pytanie odnośnie TANTUM ROSA.
Przydatne/potrzebne czy zbędne?
z tego co słyszałąm od doświadczonych mam -potrzebne, gdyż po zastosowaniu zdecydowanie lepiej sie goi krocze.
ja tez sie zaopatrzylam bo slyszalam ze warto.Pytanie odnośnie TANTUM ROSA.
Przydatne/potrzebne czy zbędne?
to w takim razie ja zapytam czy macie jakis dodatkowy plyn do higieny intymnej?
Dziewczytnki to szare mydlo to BIAŁY JELEN :-) Nawet jak jest CC to warto nim rane przemywac . tak przynajmniej polozne w kolko na szkole rodzenia trabily!! :-)
dzieki za uzupełnienie Stopi bo tego jelenia to zapomniałam dopisać...
bo sa teraz na rynku ponoć szare mydła takie juz oszukane z dodatkami,a to ma być to tradycyjne szare mydło własnie BIAŁy JELEŃ
reklama
dzieki za odpowiedz, chyba musze znow do mamy zadzwonic zeby mi przeslala bo tu tego mydla nie dostane a kiedy zapytalam mojej poloznej czego moge uzywac po porodzie ona stwierdzila ze to bez znaczenia wiec zdaje sie na wasza wiedze i doswiadczenie:-)Dziewczytnki to szare mydlo to BIAŁY JELEN :-) Nawet jak jest CC to warto nim rane przemywac . tak przynajmniej polozne w kolko na szkole rodzenia trabily!! :-)
Podziel się: