ha, a ja się napaliłam na szklane, szukałam i szukałam i mam
Butelki - Chicco Butelka szklana 240 ml.Smoczek kauczukowy, przepływ normalny - Chicco
Butelki - Chicco Butelka szklana 240 ml.Smoczek kauczukowy, przepływ normalny - Chicco
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
myślę że tak, po pierwsze nie odbarwiają się od niczego [soki, kakao, herbatki - oczywiście na późniejszym etapie]
po drugie jak nalejesz wrzątku, by woda ostygła do mleka to nic ci się nie rozpuszcza, ok teraz nie ma pba, ale ile lat mówili że bpa nie szkodzi? i chgw co teraz jest w tym plastiku
poza tym wydaje mi się że będzie je można normalnie sterylizować, więc ja chcę spróbować szklanych tym razem
zastanawiam się czy ta chicco będzie się nadawać do laktatora aventu... pewnie nie... bo browns jest chyba za wąska
o na allegro są jeszcze nuki i canpol szklane
Co do Brown's to znajoma ma dużą szklaną i małą zwykłą i jako argument za szklaną podała mi "bo plastikowa mlekiem prześmierga" hmm
Generalnie ja długo męczyłam temat butelek i skłaniam się ku Brown's ale chyba kupię zwykłą..
ja też o szklanych myślałam ale przy trójce-boje sie ze mi któraś z starszych zrezuci potnie się i stuknie spadnie i szkła pełno ja mam ma-cmama medeli-taka co to niby super do łaczenia karmienia piersią i butelka ale ja nie zamierzam butelki używać-napewno nie pierwsze 3 miesiące -chyba ze gdzieś bym musiała iść gdze dzecka nie moge zabrać ale wtedy i tak wolała bym zeby dostało moje mleko z kieliszka(tego małego )/pipety albo łyżeczką widziałam że piszecie o żółwiu gwiezdnym -my mamy tego z claut B-i on naprawde nie daje dużo światła właśnie te gwiazdy wyswietla-podobno te nie tej firmy dają coiut wiecej-ale ja jak oko przyzwyczaje to i przy tym karmić dam rade -przebrać pieluszki już raczej nie ale do tego mam lampke solną-dlaje delikatne wytłumione światłoBrown też ma szklane. Myślałam o tym. Myślisz, że lepsze?