reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

Isis a od kiedy ma być w lidlu ten stanik do karmienia?

Mam pytanie czy sterylizator jest potrzebny? warto go kupować? nie ma jakichś domowych sposobów? jestem w tym temacie zielona więc nie wiem co i jak :zawstydzona/y:

reklama
Isis a od kiedy ma być w lidlu ten stanik do karmienia?

Mam pytanie czy sterylizator jest potrzebny? warto go kupować? nie ma jakichś domowych sposobów? jestem w tym temacie zielona więc nie wiem co i jak :zawstydzona/y:

Maryś
chyba wczoraj wstawiałam link do tych produktów - od czwartku 23 maja

Marys - ja miałam urzędować w kuchni przy garnku wyparzając flaszki :D ale upolowałam sterylizator do mikrofali, tzn. stoję na czatach i pilnuję by mnie nikt nie przebił :-):-):-)

A mam pytanie o fotelik - upatrzyłam Maxi cosi cabrio fix z bazą Easy fix (cokolwiek to jest :p) i pytanie za 100 pkt - czy jak odepnę tą bazę od fotelik to nada się fotelik do auta które nie posiada tego całego mocowania a'la fix ? :-p
Mam nadzieję, że fotelik MC wepnę do większości wózków... :baffled:

ano "warszafka" :-) jeżeli chodzi o ulubione sklepy to te, w którym są jakieś fajne promocje, tak jak było teraz w biedronce albo szykuje się w lidlu :-D ale ostatnio byłam z mężem w tesco na połczyńskiej w dziale dziecięcym i całkiem fajnie tam mają te rzeczy po układane dla niemowlaków ;-) a Ty jakieś masz?

reklama
dziewczyny mam pytanie... co robicie z nowymi wanienkami ? Wyparzyć normalnie gorącą wodą, umyć jakimś płynem czy co?

Też nie wiem bo mam sztywny przewijak (taki na komodę) i raczej nie będę stosowała na niego pokrowca, jak go przygotować zanim położę na nim dziecko? a może jednak coś się na niego kładzie?

Do góry