reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
wITAM
ZA PÓŁ DARMO!!!
ZA PÓŁ DARMO ODSPRZEDAM WÓZEK CAMARELLO Q12 (ZIELONY) W WERSJI GŁĘBOKIEJ
http://img18.tablica.pl/images_tabl...spacerowy-camarelo-q12-kujawsko-pomorskie.jpg

sprzedam wózek camarelo q12
OPIS WÓZKA:
- gondolę można wpinać przodem i tyłem do kierunku jazdy (z opcją montażu fotelika -
- wersja głęboka wózka posiada trzystopniową regulację oparcia,
- system skrętnych kół przednich z możliwością blokady ułatwiająca jazdę na wprost,
- pompowane koła,
- centralny hamulec,
- regulacja wysokości rączki,
- praktyczna torba oraz kosz na zakupy, - pokrowiec na nóżki,
- stelaż malowany proszkowo.

WAGA
stelaż 9,0 kg
gondola 6,0 kg

WYMIARY GABARYTOWE:
110cm x 62 cm x 90 cm

ZAKRES REGULACJI WYSOKOŚCI RĄCZKI:
74 cm - 110 cm

WYMIARY WEWNĘTRZNE GONDOLI: (UWAGA! NAJDLUŻSZA GONDOLA NA RYNKU!)
:biggrin2: 83 cm x 34 cm x 24 cm

WYMIARY STELAŻA (z kółkami) PO ZŁOŻENIU:
95 cm x 60 cm x 35 cm

KOŁA:
Tylne 29 cm śr. / Przednie 24 cm śr.

ZAINTERESOWANE PROSZĘ O KONTAKT NA MAILA: maryjarasz@gmail.com

ODBIÓR OSOBISTY WE WROCŁAWIU

hey dziewczyny wybraliśmy z mężem klasycznie bo dla synka 19m, ale kolorki super obawialam się że niebieski będzie jasny i będzie się brudzić ale materiał fajny i nie wygląda na brudzący :)
koła 14 i są mega duże i się strasznie wygodnie leciukto prowadzi

ależ się tu dzieje.. większość już chyba kompletnie zaopatrzona, a my jeszcze w powijakach... jeszcze malowanie przed nami (malarze wchodzą 13-go maja), a gdzie tu koniec wyprawki.. jednakowoż, mam nadzieję, że się ze wszystkim wyrobimy :-)

Mamy już większość ciuszków (dary od koleżanek i rodziny), mamy zapas butelek TT, bo w Szkocji była promocja
przyjaciółka nie mogła się oprzeć, choć mam głęboką nadzieję karmić piersią co najmniej 8 miesięcy :-D. Mamy łóżeczko,
które zaraz przemaluję na biało, bo jest w kolorze sosny.. wczoraj kupiłam kołderkę i podusię, mam upatrzoną pościel, przewijak, przybornik, karuzelkę, wanienkę.. będę kupować po remoncie.. jeszcze się głęboko zastanawiam nad rożkiem, bo Antoś urodzi się pod koniec czerwca i nie wiem, czy nie będzie Mu w nim za gorąco.. No i mamy wózek! :-D o, taki nasz wymarzony
WOZEK Maxi Cosi Mura 3 w 1 SUPER Zestaw Fotelik (3183715231) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

dla siebie do szpitala mam tylko 3 koszule, szlafrok, kapcie i klapki pod prysznic.. i tyle, póki co :-)

a ja właśnie sobie przypomniałam o adapterach do wózka i fotelika :-D
ech pewnie jeszcze przy porodzie będę myśleć o tym czego mi brak

reklama
Do góry