reklama
anilek gratuluję zakupu!
Czy któraś z Was ma/planuje ten wózek?:
3w1 Navington Cadet wózek+fotelik Maxi Cosi GW 36m (3200894821) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Czy któraś z Was ma/planuje ten wózek?:
3w1 Navington Cadet wózek+fotelik Maxi Cosi GW 36m (3200894821) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nika, a powiedz mi czy jest pokrowiec na nóżki do spacerówki? Bo zapomniałam spytać...
Jest osobny do spacerówki i osobny do głębokiego.
Filetowa paczuszka doszła, dzięki!
nika: dzięki, bo ten pokrowiec się przydaje, szczególnie, że nasze bobaski będą się przesiadały na spacerówki późną zimą albo wiosną, więc pokrowiec się przyda.
Teraz czekam na telefon, że można wózio odebrać. Facet mówił, że do 3 tygodni się czeka.
Teraz czekam na telefon, że można wózio odebrać. Facet mówił, że do 3 tygodni się czeka.
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Anilek, gratukuję bryki!! Super
Fioletowa, i do mnie kropelki dotarły. DZIĘKUJĘ!!!!
Fioletowa, i do mnie kropelki dotarły. DZIĘKUJĘ!!!!
mamatatadziecko
Fanka BB :)
Super bryka
reklama
leir
Aktywna w BB
dziewczyny ja też sie pochwaledotarl juz do nas zamowiony wozeczek, i o ile mozna to tak nazwac to sei w nim zakochałam
HIT RETRO 3W1 CHAMPION ADAMEX GRATISY!!! (3200997773) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jest boski duży, przestronny, lekko się prowadzi
cudeńko jak dla mnie
HIT RETRO 3W1 CHAMPION ADAMEX GRATISY!!! (3200997773) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jest boski duży, przestronny, lekko się prowadzi
cudeńko jak dla mnie
Podziel się: