reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
Piżamki tej firmy sa jakościowo fajne, ale patent ze sznureczkami- nie dla mnie:no: Do samego porodu to w naszym szpitalu nie mozna miec własnej koszuli, a do karmienia wolę guziki:tak:

to jest koszula taka bardziej do samego porodu wydaje mi się bo ma duże rozcięcie z przodu to po to że jak kładą nam maluszka na piersi po porodzie to jest dostęp skóra do skóry ale to taka ciekawostka bo do samego porodu to pewnie wezmę coś starego bo nowej to szkoda ale myslę jaką koszule miec żeby bez problemu położyć maluszka na gołej skórze bez rozbierania się do golasa :baffled:

Dziewczyny w NETTO są fajne kocyki w fajnej cenie- tylko dlaczego u nas nie ma tego sklepu
Invision-Board-France-69.gif

Gazetka

ja miałam z NUK i teraz tez będę mieć NUK uspokajające

ja przy Wiki też używałam uspokajających NUK, zdążyłyśmy przetestować też inne, ale dopiero te jej przypasowały. Teraz od razu kupiłam NUK i mam nadzieję, że Oliwce przypasuje

a co do rożka, to lepszy usztywniany, bo to zawsze stabilniej, tym bardziej jak jest pierwsze dziecko. Mój tym razem nie jest usztywniany i dosyć cienki, by nie przegrzewać za bardzo malutkiej

Ostatnia edycja:
jedną koszulę co kupiłam do karmienia to jest porażka, pisze 100 % bawełny ale jak się pociłam po porodzie to nic potu nie wchłaniała, taka jakby sztuczna :/ na metce pisze firma "minimax"
teraz jak kupuję to muszę tą bawełnę dotknąć żeby sie zdecydować...

reklama
Ja bym kupiła ne usztywniany rożek. W czerwcu przyda się on lub nie, a nie usztywniony zawsze może posłuzyc jako kołderka. Usztywniany już nie za bardzo. Ja przy pierwszym dziecku wcale nei uzywałam rożka (poród 12 lipca) Były upaly i po prostu się nei dało. Ale mimo, ze Zosia była drobniutka (2150g), to dałam radę:tak:

Do góry