Olusiaczek19
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ja się chwalę! jest śliczny, uniwersalny, bardzo porządnie wykonany. Super duża wentylacja, na pewno przyda się latem, a w pokrywie mam kieszeń na tel. i klucze. Najlepsze, że koła ma duże, fajnie się buja, nie trzeba pompować, bo bezdętkowe. Mi najbardziej zależało, żeby spacerówka była fajna od razu, bo nie będziemy drugiej kupować. Ten zestaw ma o tyle fajnie, że spacerówa się ze stelażem składa i mieści się do bagażnika. Ciekawe jaki będzie styczeń/luty, w naszym wózku jest gondola ze styropianu i ma lepiej trzymać ciepło.Macie już wybrany wózek??? Jeśli tak to pochwalcie się jaki model.
to ja się chwalę! jest śliczny, uniwersalny, bardzo porządnie wykonany. Super duża wentylacja, na pewno przyda się latem, a w pokrywie mam kieszeń na tel. i klucze. Najlepsze, że koła ma duże, fajnie się buja, nie trzeba pompować, bo bezdętkowe. Mi najbardziej zależało, żeby spacerówka była fajna od razu, bo nie będziemy drugiej kupować. Ten zestaw ma o tyle fajnie, że spacerówa się ze stelażem składa i mieści się do bagażnika. Ciekawe jaki będzie styczeń/luty, w naszym wózku jest gondola ze styropianu i ma lepiej trzymać ciepło.
viva life tutis kolor fiestaA jak się nazywa ten model? Mi bardzo podoba się Espiro Next Silver, ale ciągle się jeszcze zastanawiam...
endzi111 oni teraz mają rabat 100 zł na dniach otwartych, idź sobie pooglądaj na żywo, w internecie, każdy ma ładne zdjęcia
endzi a na kiedy masz termin?bo te ok. 80 cm to każda gondola ma, w sumie w vivie to nie wygląd n małą, aż jutro zmierzę z ciekawościJuż 3 razy widziałam na żywo, składałam rozkładałam itd wszystko mi się w tym wózku podoba, fajnie się prowadzi, ma duży kosz na zakupy, boje się tylko tej gondolki kurczę, niby ma te 76cm wewnątrz, ale mąż ma 2m, ja 1,8m i boje się ze dziecko będzie duże i szybko przestanie się w gondolce mieścić ..