reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
kuleczka_ok mnie się bardzo podobają te wzorzyste body i to ubranko z hello kity:tak:bo mają nasycone i mocne kolory...:tak: tez bym takie chciała....
a obróbka zdjątek to tylko kliknąć raz na krzywych w photoshopie..;-)

a obróbka zdjątek to tylko kliknąć raz na krzywych w photoshopie..;-)
Hehe, Elete - podejrzewam, że gdyby Twoja rada była zrozumiała dla Kuleczki, to jej zdjęcia nie byłyby takie żółte :-D A dla niewtajemniczonych hasło "kliknąć na krzywych" chyba brzmi jak czarna magia ;-)

może jeszcze nie przeczytała mojej rady:zawstydzona/y:..w każdym razie służę pomocą...:tak:
w Photoshopie, w górnym pasku klikamy na 2 od lewej:
Obrazek/Dopasuj/Krzywe, gdzie klikając na krzywą zmieniamy jej kształt i regulujemy kontrast, jasność, natężenie poszczególnych kolorów...itp..

to prawda:tak:, ale większośc tych do obróbki ma te same narzędzia tylko w mniejszej ilości ...suwaczki z jasnością, kontrastem, natężeniem danego koloru..
no ale ma być o zakupach..także nie będę już pisać nie na temat:zawstydzona/y:...

dodam tylko taką śmiesznostkę która mnie osobiście rozbawiła, mój narzeczony właśnie kupił jakieś ubranka dla dziecka, opisywał jak wyglądają jaki mają wzorek itp (nie ma go w Polsce teraz), a na pytanie w jakim rozmiarze- zostawilem w samochodzie...:-D

Dziewczyny jakby ktoras z Was szukala jakiegos ladnego obrusu, bieznika, czy serwetek, to podaje namiar na sklep internetowy. Mają bardzo ladne i porządne rzeczy. Wczoraj zamowilam u nich biezniki dla mojej mamy ( prezent na imieniny-24 grudnia).Swięta sie zblizają, wiec moze ktorejs sie przyda :-) Link

Ostatnia edycja:
Aga dzięki za porady, już dawno się zastanawiałam nad pracą w photoshopie. Obecnie w pracy pracuje na corel draw, ale fakt nie jest wystarczający do wszystkich projektów.

Hehe, Elete - podejrzewam, że gdyby Twoja rada była zrozumiała dla Kuleczki, to jej zdjęcia nie byłyby takie żółte :-D
Zdjęcia zrobiłam wieczorkiem w domu i nie było zbtnio czasu na ich obróbkę, w końcu to tylko ubranka.

Elete, a to link dla Ciebie ;-)
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro

Madzia, Kuleczka - rewelacyjne zakupy!!!Ja wczoraj też poszalałam, kupiłam sporo śpioszków z kaftanikami + czapeczki i śliniaczek - wszystko z bawełenki takie bardziej na codzień i do szpitala:-) Dziewczyny koleżanka mówiła mi , żebym nie zabierała do szpitala najładniejszych ubranek bo ubrudzą się od pępuszką i będą do wyrzucenia...weźcie również to pod uwagę i te ładniejsze zostawcie w domku :tak:

reklama
jakie śliczne zakupy dziewczyny robicie :tak: ja może dziś coś kupię - chociaż w sumie dużo już mam tych rzeczy... :-D ale może kombinezon uda mi się kupić dla Małej ;-)

Do góry