Ubranek nie, ale mam z tamtąd 3 koszule i szlafrok - wrzucałam swego czasu, jakoś bardzo fajna, przyzwoita cienka bawełna itd.Zamawiała któraś ubranka z www.slodkisen.com.pl ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ubranek nie, ale mam z tamtąd 3 koszule i szlafrok - wrzucałam swego czasu, jakoś bardzo fajna, przyzwoita cienka bawełna itd.Zamawiała któraś ubranka z www.slodkisen.com.pl ??
Link do: 170 cm CIĄŻOWY ROGAL DO SPANIA KARMIENIA TYP I W17 ten sprzedawca ma jeszcze inne ksztalty ja myyslalam jeszcze o typie C
Dziewczyny przyszły mi majtki ciążowe pochodziłam wiec mogę dać recenzje [emoji4]
Fajne bawełniane, bambusowe
miękkie 3 kolory z przesyłka pobranie 31zl
W chodzeniu bardzo wygodne nie uciskają i ładnie brzuszek zbierają
Ja brałam s/M i są Ok rozmiary raczej standard
Zobacz ofertę: x3 MAJTKI CIĄŻOWE GŁADKIE + PANEL S/M bambusowe Link do: x3 MAJTKI CIĄŻOWE GŁADKIE + PANEL S/M bambusowe
Zamówiłam taki sam tylko inny wzór już nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie paczkaRożek dla dziecka allegro, dużo wzorów
24 zł
Link do: BECIK ROŻEK NIEMOWLĘCY ROŻKI 80x80 MAMO-TATO
Tak wygląda w realu ;-)
Zobacz załącznik 838892 Zobacz załącznik 838893 Zobacz załącznik 838894
Z tej strony co zamówiłam to szybko przyszło w czwartek zamówiłam w piątek juz po południu było na poczcie u mnie, tylko dopiero w poniedziałek odebrałam bo w piątek nie mogłam :-)expressowo doszło :-)Zamówiłam taki sam tylko inny wzór już nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie paczka
Zobacz załącznik 838979
Ja zamawiałam od innego sprzedawcyZ tej strony co zamówiłam to szybko przyszło w czwartek zamówiłam w piątek juz po południu było na poczcie u mnie, tylko dopiero w poniedziałek odebrałam bo w piątek nie mogłam :-)expressowo doszło :-)