reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy, sklepy internetowe, gdzie mozna kupic?/gdzie kupilyscie/ rzeczy dla dzidziusia

reklama
Czesc dziewczyny, jestem mamą dwóch chłopaków i z racji tego mam pare rzeczy do sprzedania. Jesli bylbyscie zainteresowane to zapraszam do zakupu.:
rzeczy nie są zniszczone, zdjęcia moge zrobic i wysłac., preferuje raczej odbiór osobisty niz wysyłke ( Warszawa i okolice)

1. wózek chicco urban 3w1, głęboko-spacerowy, plus fotelik z auto fix. kolor brązowy -> taki jak w linku Link do: Chicco URBAN 3w1 wózek głeboko-spacerowy + fotelik Auto Fix Fast 0-13kg 800zł

2. skoczek fisher price Link do: Skoczek Jumperoo Rainforest Firmy Fisher Price - był pozyczony i niestety wrocil bez wiszącej niebieskiej zaby, i takiego tygryska pod kręcocaym sie sloneczkiem, ale reszta działa 230zł

3. karuzela fisher price Link do: FISHER PRICE Karuzela RAINFOREST Tropikalny Las + PILOT K3799 100zł

4. bujaczek hustawka Link do: BRIGHT STARTS HUŚTAWKA HYBRYDOWA LEŻACZEK DZIECKA 230zł

Dziewczyny pochwalcie sie jakie lozeczka wybralyscie[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Jakie ładne...! :)

Ja muszę mieć z krytymi szczytami bo niestety jest tylko jedna ściana na której możemy je postawić i łóżeczko będzie musiało stać przy drzwiach, a nie chcę żeby dziecko budziło się jak tylko otworzą sie drzwi..

Jakie ładne...! :)

Ja muszę mieć z krytymi szczytami bo niestety jest tylko jedna ściana na której możemy je postawić i łóżeczko będzie musiało stać przy drzwiach, a nie chcę żeby dziecko budziło się jak tylko otworzą sie drzwi..
Ten sprzedawca ma tez z plyta z misiami po bokach[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Tak, kupowałam u tego sprzedawcy. W trakcie transportu kurier uszkodzil karton i jest rysa na łóżeczku, ale w niewidocznym miejscu, więc chyba nawet nie bede tego zgłaszać. Ale łóżeczko jest śliczne [emoji173] jak posprzatam to zrobię zdjęcie :)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak, kupowałam u tego sprzedawcy. W trakcie transportu kurier uszkodzil karton i jest rysa na łóżeczku, ale w niewidocznym miejscu, więc chyba nawet nie bede tego zgłaszać. Ale łóżeczko jest śliczne [emoji173] jak posprzatam to zrobię zdjęcie :)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki za opinie!
Wlasnie szukamy czegos podobnego w podobnej cenie[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry