reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

akozka ja mam do fotelika łuk z zabawkami tiny love i jestem bardzo zadowolona, wiele razy podczas długich jazd samochodem uratował mi dupę, bo mały super się nim bawił. Co to żabki to zamierzamy taką kupić z mężem :) Nic więcej nie pomogę, ale doradzę, że jeśli chesz, żeby się sama pobawiła to takie umilacze czasu to może byc strzał w 10, tylko trzeba dobrze dobrać do wieku.

reklama
Dziewczyny, czy możecie polecić jakąś spacerówkę - parasolkę? Zależy mi przede wszystkim na tym, by była lekka, no i wygodna dla maluszka:) marzeniem byłaby spacerówka z przekładaną rączką, ale to chyba rzadkość...

No i kolejne pytania :-)
Wy się chyba ode mnie nie uwolnicie zakupowo ;-)
Czeka nas długa wyprawa samochodem, za mniej więcej półtora miesiąca. Zastanawiam się czy Misiulce nie kupić czegoś "do roboty" w aucie, bo nudzi się i marudzi strasznie jak jedzie. Co sądzicie o takich rzeczach:
MATA z kierownicą do samochodu TINY LOVE (1026658221) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER-PRICE DO WÓZKA I SAMOCHODU CHWYĆ I POZNAJ (1029825499) - Aukcje internetowe Allegro
ŻABKA Panel pod stopy *GRATIS* TINY LOVE szyb wys (1014081368) - Aukcje internetowe Allegro
Muzyczna zabawka do samochodu TAF TOYS wysłka0zl (1029499240) - Aukcje internetowe Allegro
Myślicie że warto?

mi sie i zabka podoba i ta ostatnia zabawka :)

akozka ja mam do fotelika łuk z zabawkami tiny love i jestem bardzo zadowolona, wiele razy podczas długich jazd samochodem uratował mi dupę, bo mały super się nim bawił. Co to żabki to zamierzamy taką kupić z mężem :) Nic więcej nie pomogę, ale doradzę, że jeśli chesz, żeby się sama pobawiła to takie umilacze czasu to może byc strzał w 10, tylko trzeba dobrze dobrać do wieku.

no wlasnei ja tez mam taki luk i instaluje go do wozka albo do fotelika ... no i slimak i pszczola to poza matylda najlepsiejsi przyjaciele mojej agatki ... no i biedronka co nie ma ogonka :)

o dokladnie taki mamy:
Tiny Love ŁUK z Zabawkami TROPICAL zielony Wwa (1015041250) - Aukcje internetowe Allegro

mamo stacha nie wiem czy o tej samej zabawce mowimy ale moja ma takie plastikowe zaczepy i do obudowy fotelika ja zaczepiam :) mysle ze wiele tez od fotelika zalezy :D

no i my jeszcze mamy taka fajna pluszowa sprezyna z powieszonymi na niej zabawkami i jest na stale zamontowana na palaku fotelika ... tez fajna zabawka tylko jeszcze to za wysoko wisi i maluch sie denerwuje ze jej uciekaja na dziurach miski z reki :)

zawieszka SPIRALA OWIECZKA BABY ONO tanio (1024823068) - Aukcje internetowe Allegro
tylko z deczka inny kolor - mamy niebieska z innymi maskotkami

No i kolejne pytania :-)
Wy się chyba ode mnie nie uwolnicie zakupowo ;-)
Czeka nas długa wyprawa samochodem, za mniej więcej półtora miesiąca. Zastanawiam się czy Misiulce nie kupić czegoś "do roboty" w aucie, bo nudzi się i marudzi strasznie jak jedzie. Co sądzicie o takich rzeczach:
MATA z kierownicą do samochodu TINY LOVE (1026658221) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER-PRICE DO WÓZKA I SAMOCHODU CHWYĆ I POZNAJ (1029825499) - Aukcje internetowe Allegro
ŻABKA Panel pod stopy *GRATIS* TINY LOVE szyb wys (1014081368) - Aukcje internetowe Allegro
Muzyczna zabawka do samochodu TAF TOYS wysłka0zl (1029499240) - Aukcje internetowe Allegro
Myślicie że warto?

Mi sie podoba 3 i 4 pozycja:tak:no ale my np kupimy chyba jednak łuk z zabawkami:tak:

Dziewczyny, czy możecie polecić jakąś spacerówkę - parasolkę? Zależy mi przede wszystkim na tym, by była lekka, no i wygodna dla maluszka:) marzeniem byłaby spacerówka z przekładaną rączką, ale to chyba rzadkość...

Samam ostatnio mialam taki sam problem,pisze ze mialam bo zdecydowalam sie na Chico:tak:wiesz to ty musisz wiedziec co przedewszystkim powinien posiadac,poczytaj wczesniej jakie Marta polecala firmy i moze rozejrzyj sie co ci sie podoba.

no wlasnie cofnij sie ze 3 - 4 strony do tylu bylo sporo o wozeczkach ... ja sie jeszcze nei zdecydowalam a tez szukam ...

no i wroce do tematu fotelikow do karmienia ...
bylam dzis w sklepie z takowym sprzetem i porownalam kilka modeli majacych zasadniczo te same funkcje ale rozne firmy i ceny ... efekt porownania jest taki ze trzeba szukac modelu gdzie jest dobry stosunek jakosci do ceny !! bo tanszy model jak poruszalam to mialam wrazenie ze sie rozleci ale jak np porownalam chicko i babyono to roznicy w jakosci nei bylo ale w cenie prawie 100 ... wiec chyba zdecyduje sie na bybyono ale kupie na allegro /70 zl taniej niz w sklepie juz po doliczeniu przesylki!!/

Ania napisz jaki wózek dokladniej Cie interesuje,wiadomo, cena jest najważniejsza;-)
Jeżeli masz kaske to parasolki peg perego są niezastąpione, naprawdę wytrzymałe;-)

no wlasnei ja tez mam taki luk i instaluje go do wozka albo do fotelika ...
o dokladnie taki mamy:
Tiny Love ŁUK z Zabawkami TROPICAL zielony Wwa (1015041250) - Aukcje internetowe Allegro

mamo stacha nie wiem czy o tej samej zabawce mowimy ale moja ma takie plastikowe zaczepy i do obudowy fotelika ja zaczepiam :) mysle ze wiele tez od fotelika zalezy :D
Ja mam taki sam łuk, tylko fioletowy i inne zabawki, myślałam, że go się jakoś nakłada na rączkę od fotelika może, do przypięcia mam uchwyty ale w moim foteliku /chicco/ jakoś ciężko mi zamontować, za to dopinam do leżaczka i wózka. Niestety jak Franek pociągnie to odpina.

Ania napisz jaki wózek dokladniej Cie interesuje,wiadomo, cena jest najważniejsza;-)
Jeżeli masz kaske to parasolki peg perego są niezastąpione, naprawdę wytrzymałe;-)

Bardzo ładne te wózki, tzn. znalazłam model ARIA COMPLETO. Chcę kupić porządny, wytrzymały, bezproblemowy wózek, bo już z głębokim zrobiłam błąd i kupiłam nieodpowiedni. Tyle mogę jeszcze wydać;) Sprawdzony ten wózek? podoba mi się bardzo...

reklama

Mój brat właśnie szaleje i kupuje i zakochał się w Maclarenie Volo. Ale to całkiem prosta parasolka jest, tyle że waży niecałe 5 kg (chyba nawet 4) i jest łatwa w użyciu. I dość droga, niestety...

No właśnie nie wiem która wystarczy jej na dłużej... Na pewno musi grać, bo bez muzyki zabawka nie istnieje ;-)

no i my jeszcze mamy taka fajna pluszowa sprezyna z powieszonymi na niej zabawkami i jest na stale zamontowana na palaku fotelika ... tez fajna zabawka tylko jeszcze to za wysoko wisi i maluch sie denerwuje ze jej uciekaja na dziurach miski z reki :)
zawieszka SPIRALA OWIECZKA BABY ONO tanio (1024823068) - Aukcje internetowe Allegro
tylko z deczka inny kolor - mamy niebieska z innymi maskotkami

Coś na kształt tej sprężyny to już mamy, ale zupełnie nie pomyślałam, żeby to zabrać do auta! Genialny pomysł! Na razie okręcamy pałąk fotelika i Mi ma więcej zabawek do wyboru. Ale do auta to super pomysł!

no i wroce do tematu fotelikow do karmienia ...
bylam dzis w sklepie z takowym sprzetem i porownalam kilka modeli majacych zasadniczo te same funkcje ale rozne firmy i ceny ... efekt porownania jest taki ze trzeba szukac modelu gdzie jest dobry stosunek jakosci do ceny !! bo tanszy model jak poruszalam to mialam wrazenie ze sie rozleci ale jak np porownalam chicko i babyono to roznicy w jakosci nei bylo ale w cenie prawie 100 ... wiec chyba zdecyduje sie na bybyono ale kupie na allegro /70 zl taniej niz w sklepie juz po doliczeniu przesylki!!/

A możesz jeszcze raz pokazać to BabyOno? Bo też się muszę na coś zdecydować, choć mam jeszcze parę tygodni na to.

Do góry