W
wika_20
Gość
Dajcie znac czy kupiłyscie i czy sie wam podobaja :-) ja jak pisalam mam tylko jedne dla bratowej ze spidermane a dla siebie jeszcze bede szukac :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie, dziewczyny, może doświadczone mamy powiedziałyby jak to jest z tymi chustami... ostatnio na allegro (Chusta nosidło Bebelulu Lulu + Artakcyjny GRATIS! (778308887) - Aukcje internetowe Allegro) znalazłam takie coś. Opinii naczytałam sie strasznie dużo, zarówno pozytywnych, jak i negatywnych (że dziecko się "wygina"). Czy to w ogóle ma sens ? Praktykowałyście/ zamierzacie kupować / stata pieniędzy. Nie chce kupować niepotrzebnej "modnej" dupereli. Poradźcie proszę A no i oczywiście nie mówie o noszeniu rocznego dziecka, tylko już takiego maluszka (np 4-6 tygodniowego).
Ja mam taką właśnie Bebelulu po bratanku i drugą tkaną Nati.