mi się bardziej porsche podoba...nie lubie mercedesa a i ten taki czarny..Dziewczyny pomóżcie bo nie mogę się zdecydować, który jeździk wybrać;-)
1) BIG Jeździk Porsche ciche koła WYSYŁKA 24 h (1313183562) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
2) FAJNY JEŻDZIK MERCEDES BENZ SLK + GRATIS (1312412667) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
reklama
Mama Stacha
&Franka&Janka
Mnie też się bardziej Porsche podoba
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Wybrałabym opcje 1
Mama Stacha
&Franka&Janka
Ja też się zastanawiam nad jeździkiem. Myślałam, że odziedziczy po Staśku, ale jest zdezelowany, już nawet klakson nie działa.
zastanawiam sie nad kredkami
KREDKI klocki ŚWIECOWE od 1+ roku 7 SZTUK (1305692707) - Aukcje internetowe Allegro
co myslicie , ja zauwazyłam ze jak ma długopis to chciałby cos tak gryzgolić soebie :-)
KREDKI klocki ŚWIECOWE od 1+ roku 7 SZTUK (1305692707) - Aukcje internetowe Allegro
co myslicie , ja zauwazyłam ze jak ma długopis to chciałby cos tak gryzgolić soebie :-)
ja też chce kupićzastanawiam sie nad kredkami
reklama
bardzo polecam dla dziewczynek jako pomoc w chodzeniu na dworzu plastikowy,bez zbędnych bajerów, łatwy w utrzymaniu czystości i fajnie gra przy pchaniu-
SMOBY 512034 SPACERÓWKA CHODZIK PCHACZ + BONUS !! (1302178612) - Aukcje internetowe Allegro
aaaaa i co ważne kółka nie kręcą się tak szybko ,więc wózeczek idealnie nadaję się dla uczących się chodzić Księżniczek ;-)
SMOBY 512034 SPACERÓWKA CHODZIK PCHACZ + BONUS !! (1302178612) - Aukcje internetowe Allegro
aaaaa i co ważne kółka nie kręcą się tak szybko ,więc wózeczek idealnie nadaję się dla uczących się chodzić Księżniczek ;-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: