reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

Sliczne pokoje i kaciki maluchow:)

Nanu nasza forumowa dekoratorka wiec nic dziwnego, ze wszystko dopiete na ostatni guzik:D

My zmienilismy tapete. Jestem na etapie oklejania kartonow:) W piatek odbieram mebelki i zamowilam juz literki na sciane - cos takiego
liter.jpg
tylko oczywiscie z imieniem Marcel;)

Załączniki

• liter.jpg
    liter.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 43
reklama
kora- ja jestem niezbyt zadowoloną posiadaczką drugiego modelu... NC100.. niestety są duże różnice między pomiarami, drugim minusem jest fakt że nie zmierzysz temperatury gdy w pomieszczeniu jest mniej niż 16 stopni.. ja nie jestem zadowolona i niestety nie mogę polecić

dziewczyny ja też mam tą drugą propozycję termometru. i szczerze powiem ,że nie mam zastrzezeń.wiadomo ,że taki bezdotykowy ma jakieś tam granice pomiaru. ale przy małym dziecku szybki pomiar (nawet tak orientacyjnie) jest priorytetem.
ja dopiero teraz mogę zmierzyć termometrem pod pachą Frania i odczeka spokojnie 10 sekund.

Te termometry sie czesto brudza.I dlatego nie pokazuja prawidlowej temperatury.Jak nasz jest swiezo po przemuciu spirytusem to pokazuje z granica bledu 0,1° a jak polezakuje<8nawet nieuzywany w pudelku) to juz pokazuje co chce.Inwencja wlasna wtedy kroluje...

kora - ja tez mam ten termometr nr 2.. i opinię taką jak Framama dokładnie :tak: różnice w pomiarach sięgają do 0,5 stopnia, ale dla mnie wystarczy orientacyjnie wiedzieć, czy jest ok. 38 czy 40stopni... A wygoda - bezcenna ;-)

reklama
Do góry