reklama
joasia81
Fanka BB :)
zasypie was troszke zdjeciami. Dzisiaj przyszedl wozek!!! Zdjecia na necie nie oddaja tego jak wyglada w realu, jest naprawde ladny i funkcjonalny, tylko sie upewnilam, ze dobrze wybralam. Kolorow maja znacznie wiecej, takze jest z czego wybierac, my wybieralismy ze wzgledu na praktycznosc. Firma to Euro-Cart, model PASSO 3 w 1, kolor CARBON, to polska firma. Wykonanie na medal naprawde, pieknie odszyty, wszystko dopasowane, nic sie nie marszczy i o to mi chodzilo, ja taka pedantka jestem Wklejam foty, moze niezdecydowanym jeszcze na wozek troszke pomoze.
zdjecia z dodatkami i bez, zeby pokazac co wchodzilo w sklad kompletu. Moskitiera z gondoli moze byc rowniez uzyta w spacerowce.
zdjecia z dodatkami i bez, zeby pokazac co wchodzilo w sklad kompletu. Moskitiera z gondoli moze byc rowniez uzyta w spacerowce.
Ostatnia edycja:
joasia81
j-ulka
joasia, fajny ten wózek i cena chyba ok, tylko mnie waga trochę zmartwiła..
WAGA:
Sam stelaż z kołami: 10 kg
Wersja głęboka (stelaż z kołami + gondola): 16 kg
Wersja spacerowa (stelaż z kołami + siedzisko): 15 kg
Wersja z fotelikiem samochodowym PASSO (stelaż z kołami + fotelik): 13 kg
Gondola: 6 kg
Siedzisko: 5 kg
Fotelik samochodowy PASSO: 3 kg
WAGA:
Sam stelaż z kołami: 10 kg
Wersja głęboka (stelaż z kołami + gondola): 16 kg
Wersja spacerowa (stelaż z kołami + siedzisko): 15 kg
Wersja z fotelikiem samochodowym PASSO (stelaż z kołami + fotelik): 13 kg
Gondola: 6 kg
Siedzisko: 5 kg
Fotelik samochodowy PASSO: 3 kg
Ewelinkaam
Mavika swietny ten przewijak
nanu sliczne ciuszki,spodenki w tygryska sliczne
joasia wozeczek bardzo ladny
nanu sliczne ciuszki,spodenki w tygryska sliczne
joasia wozeczek bardzo ladny
joasia81
j-ulka dla porownania np x-lander x-move fotelik ma 4,5kg, a spacerowka 13,5kg, takze zblizone. X lander XA ma ta sama wage stelaza, ale za to juz mniejsza gondole bo tylko 73x32x21cm a w passo wewn. wymiary gondoli to 80x40x23cm takze znaczna roznica . Ja sie wlasnie tym glownie kierowalam, mnostwo wozkow ma mala gondole, nie starczaja one na dlugi czas, po wlozeniu kocyka dziecko wcale nie ma duzo przestrzeni.
Kazdy wybiera z uwagi na uzytkowanie, ja nie mam samochodu takze glownie chodzilo mi o stabilny stelaz z duzymi kolami, koniecznie pompowanymi i pojemna gondole. Takze spelnia moje wymagania i oczekiwania. Ale rozumiem twoje podejscie jesli chodzi o wage, dla kogos kto musi wnosic wozek codziennie na pietro waga jest wazna.
Kazdy wybiera z uwagi na uzytkowanie, ja nie mam samochodu takze glownie chodzilo mi o stabilny stelaz z duzymi kolami, koniecznie pompowanymi i pojemna gondole. Takze spelnia moje wymagania i oczekiwania. Ale rozumiem twoje podejscie jesli chodzi o wage, dla kogos kto musi wnosic wozek codziennie na pietro waga jest wazna.
reklama
Podziel się: