reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy majóweczek

no to zamówiłam'

95Ceratka Do Łóżeczka Pod Materac5.99 PLN211.98 PLN
63Dzidziuś Płatki Kosmetyczne Dzidziuś Kindii3.70 PLN13.7 PLN
533Siliconowa Mięciutka Gruszka do nosa na katar5.50 PLN15.5 PLN
192Szczotka do włosów z Naturalnego włosia Miękka z firmy Canpol11.99 PLN111.99 PLN
128Pampers Chusteczki nawilżane Babyfresh4.99 PLN14.99 PLN
237Majtki Poporodowe Horizon 7 sztuk7.99 PLN215.98 PLN
331Podkład poporodowy na łóżko 90 x 170 Największy Najlepszy po porodzie3.50 PLN310.5 PLN
462Proszek do prania DZIDZIUŚ Biel 500 g 6.99 PLN16.99 PLN
463Proszek do prania DZIDZIUŚ Kolor 500 g 6.99 PLN16.99 PLN
169Płyn do płukania ubranek dziecięcych Dzidziuś 6.99 PLN16.99 PLN
400Stelaż pod wanienke małą 86 cm58.99 PLN158.99 PLN

teraz reszty chyba na allegro już poszukam

reklama
Joasia - wozek super;)

Nanu - szalejesz:-D

Ja dzis zakupilam mlodemu Pampersy newborn, 3 pary bodow na krotki rekaw, pieluszke tetrowa w misie.A sobie wkladki laktacyjne i kapcie do szpitala;D
I kupilam jeszcze koc z mikrofibry brazowy - jak juz wytapetujemy bede przykrywala nim lozko;)

uwaga uwaga...skompletowana mam torbe szpitalna,zakupilam dzisiaj wszystko (tak mysle)tylw tego jakbym na 2 tygodnie sie gdzies wybierala:-/ upchalam to do torby i nie ruszam przez najblizsze tygodnie:-)
mlodziez okupilam w pampersy (3op.newbornow i 2 op.rozm.2)do tego pielegnacyjnych kosmetykow pol tony.Troche tetrowych i flanelowych pieluch(w sumie12szt).Bodziaki i spiochy (6szt) kocyk(kolejny-nie wiem po co ale taki sliczny)no i....Wozek zamowilam!!!!oczywiscie tak jak bylo to do przewidzenia kolor jasny zapewne niepraktyczny ,ale z baba w ciazy sie nie dyskutuje!!!:-)
teraz padam na twarz......

wow dziewczyny ale zakupy:szok::-)
noelle zazdroszczę ty już gotowa a ja nawet nie zaczełam:baffled:
nanu ty to już masz taką masę ubranek, że szok:-) Twoja szafa z gumy jest;-)? Ja też taką chcę:-D
A rożek genialny! Na allegro kupiłaś?

reklama
ja ostatnio się coś zaniedbałam z zakupami, a brakuje mi jeszcze kilku rzeczy dla mnie do szpitala, wanienki, przewijaka, nie mam żadnych kosmetyków dla małej. Za to mam szafę pełną ciuszków :)

A nawiązaując do Waszej wcześniejszej dyskusji na temat termometru to my z Mężem jakiś czas temu kupiliśmy taki który mierzy temperaturę w uchu albo na skroni, a także temperaturę wody i powietrza. Wypróbowaliśmy na sobie i działa całkiem precyzyjnie i nie planujemy kupować innego. A udało nam się go kupić za około 70 zł z kuponem z Citeam :)

Do góry