reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy majóweczek

Nia , a ile taka podstawka kosztuje i gdzie to mozna kupic? u mnie to pewnie nie ma ale w internecie poszukam - moj jest rok mlodszy od Twojego i uwielbia biegac ale mam nadzieje,ze jak sie na placu zabaw wyszaleje latem to go zamontowalabym na ta podstawke i by dojechal i bym go nie zgubila:-) bo to straszny wiercipieta:-)

reklama
Dziewczyny istny szał zakupowy zapanował:-)
Ja witaminki odziedziczyłam po kuzynce, która niedawno urodziła a że nie karmi piersią to jej prawie całe opakowanie zostało. Ale przed podaniem czegokolwiek na pewno skonsultuję to z lekarzem:-)
Dziewczyny ja też nie mam jeszcze nic do szpitala nie mówiąc już o brakujących rzeczach dla małej:baffled:, pościel, wanienka, przybory toaletowe, kocyki, rożki, nie mówiąc już o zabawkach tupu bujaczek czy karuzela ale to na początek niepotrzebne więc mam czas. No i kto tu jest w lesie?;-)

fiołkowa to sa takie kapsułki na jedno podanie a ważnośc mają do 2014 roku więc ok. Kuzynka dosłownie parę sztuk zużyła bo okazało się ,że nie może karmic piersią a na mieszance małej już nie podaje witamin.

Nia , a ile taka podstawka kosztuje i gdzie to mozna kupic? u mnie to pewnie nie ma ale w internecie poszukam - moj jest rok mlodszy od Twojego i uwielbia biegac ale mam nadzieje,ze jak sie na placu zabaw wyszaleje latem to go zamontowalabym na ta podstawke i by dojechal i bym go nie zgubila:-) bo to straszny wiercipieta:-)

ja wczoraj w toys are us kupilam, dalam 34 euro, ale poszukaj w necie, buggy board abc design

fiołkowa to sa takie kapsułki na jedno podanie a ważnośc mają do 2014 roku więc ok. Kuzynka dosłownie parę sztuk zużyła bo okazało się ,że nie może karmic piersią a na mieszance małej już nie podaje witamin.
A, to jak kapsułki, to pewnie inaczej. Ja miałam w buteleczkach i chyba miesiąc po otwarciu trzeba było zużyć:tak:

Dziewczyny pomóżcie - mam problem z termometrem - nie kupie takiego do pupci bo oboje z mężem nie wyobrażamy sobie jego aplikowania :no: najlepszym wyjściem byłby jakiś do czoła lub uszka, tylko jest tyle sprzecznych opinii że już sami nie wiemy czy dokładność pomiarów jest wystarczająca. Na razie jesteśmy zdecydowani na Braun IRT 4520 ale może któraś z Was ma w domu podobne ustrojstwo i może doradzić ??

Dziewczyny pomóżcie - mam problem z termometrem - nie kupie takiego do pupci bo oboje z mężem nie wyobrażamy sobie jego aplikowania :no: najlepszym wyjściem byłby jakiś do czoła lub uszka, tylko jest tyle sprzecznych opinii że już sami nie wiemy czy dokładność pomiarów jest wystarczająca. Na razie jesteśmy zdecydowani na Braun IRT 4520 ale może któraś z Was ma w domu podobne ustrojstwo i może doradzić ??

najdokladniejsze termometry sa te do pupci, ten do ucha mialam- moj syn kilka dni temu go "rozpracowal" - i wahania miedzy temp. w jednym uchu a drugim bylo 0,5 stopnia, a to przy dwakowaniu lekow przeciwgoraczkowych u takiego malucha zdecydowanie za duze wahania
na poczatek naprawde polecam ten do pupci, w szpitalu tez tak mierza temp, dziecku sie nic nie stanie nie martwcie sie, "aplikowanie" tez nie jest trudne
te inne termometry sa raczej dla starszych dzieciaczkow, ktore nie chca juz dobrowolnie dac pupci do zmierzenia temp :)

reklama
Do góry