Kasienkadg
Fanka BB :)
Ja tez jestem w lesie z torba do szpitala. I dla malego tez mi duzo brakuje jeszcze. Musze sie zebrac w sobie i po trochu zaczac zamawiac...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Elektroniczne termometry chyba nigdy nie mierzą dokładnie co do jednej kreseczki gdy dokonamy kilku pomiarów pod rząd. Wydaje mi się że w pupci zawsze będzie wyższa temperatura niż na czole, to w końcu wnętrze ciała, a skóra ochładza się pod wpływem warunków zewnętrznych. My po prześledzeniu komentarzy wybraliśmy termometr Kardioline KL80. Oczekuję na przesyłkę, jak wypróbuję to dam znać.
Co do torby do szpitala to ja też nic nie mam. Z grubszych zakupów został nam jeszcze wózek i laktator z całym majdanem do niego. Tak to wszelkie kosmetyki, pieluchy, chusteczki, i inne do pielęgnacji malucha, koszule do szpitala, prześcieradła, podkłady itd jeszcze do kupienia. Ale chyba w kwietniu kupię wszystko na raz od jednego sprzedającego którego mam na oku na allegro.
A dziś przyszedł przewijaczek z wanienką. Łapska porysowane, palce bolą, ale skręciłam