reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

Nanu ale to są takie ceratkowe a w środek wkłada się tetrową,tak? macie jakiś link do takich pieluch?jak to się dokładnie nazywa,szukam na allegro ale nic nie znajduję

już podaję

PIELUSZKI WIELORAZOWE | Pieluszki 2 w 1 | Snap-in-one / Wkład wpinany | Pieluszki Wielorazowe - Pieluchy Ekologiczne - Chusty - Nosidła

Kraina Pieluszek - nowoczesne pieluchy wielorazowe

Pieluchy wielorazowe Nappime.pl | Sklep z pieluszkami

to tylko przykładowe:) jest tego całe mnóstwo!!!

ja póki co zliczyłam ciuszki które prałam wczoraj i wygląda to tak:

Zobacz załącznik 531244

jutro druga partia, a w sb jadę po resztę ciuszków które na mnie czekają....
Tak więc wszelkie uwagi co do ilości mile widziane:)

reklama
Nanu a ile kupujesz dodatkowych wkładów?
Bo a jakoś nie mogę się zdecydować :confused2: ( ogólnie od kilku tygodni nie umiem podjąć decyzji - no autentyczny rozgotowany kalafior mam zamiast mózgownicy)

Nanu a ile kupujesz dodatkowych wkładów?
Bo a jakoś nie mogę się zdecydować :confused2: ( ogólnie od kilku tygodni nie umiem podjąć decyzji - no autentyczny rozgotowany kalafior mam zamiast mózgownicy)

własnie przyszły te co wczoraj zamówiłam, wyglądają super, porządnie... wprawdzie na zewnątrz nie są z milutkiego mat a innego, ale wewnątrz kolorowe wkłądy, z boku osłonki zabezp przed wyciekaniem, kolorowe, przypina się wkłady na zatrzaski, wydają się ok...
co do wkładów nie wiem właśnie nie zastanawiałam się jeszcze... ale może ze 2 dodatkowe do każdej z pieluch? czy to za dużo?
Na forach piszą też że super sprawują się takie małe ręczniczki z ikea jako wkłady.... może tego też spróbuję...
jak przemia przyjdzie to zamawiam kolejne, na razie mam tylko 4szt...

kolejna partia ciuszków się suszy, zaktualizowałam listę ciuszkową i wygląda tak (nie wiem czy widac, a pdfa nie da się tu załączyc:():

Zobacz załącznik 531366

reklama
hehe, a ja ponieważ dostaję większość albo w lumpku wyszukuję musiałam w końcu przejrzeć co już mam, a czego brak... w sb kolejna partia będzie w domu....
Boję się po prostu,że będzie full ilościowo a w praktyce okaże się że mało tego czy tamtego:)

Do góry