reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

reklama
Nanu super te bodziaki!

Magdalka w wozku dla mnie najwazniejsze bylo jak sie prowadzi,czy oparcie spacerowki rozklada sie da kata 180° i jak sie go sklada.My czesto wycieczkujemy i dla nas podstawa bylo ile czasu zajmuje zlozenie wozka i jakie rozmiary ma po zlozeniu.

Cale szczescie w piwnicy we Wroclawiu czeka na nas PegPerego do wyprania i eksploatacji.Nawet go komus mielismy puscic "w obieg" ale przez prawie rok sie nie zainteresowali i nawet nie nawiazali kontaktu.Wiec uznaje ze nie ma zainteresowania...:-)

My bylismy wczoraj pozwiedzac C&A i H&M w dzialach dzieciecych.I juz znalazlam kilka pieknosci.Zwlaszcza w C&A :-) Ale mamy umowe,ze do potwierdzenia plci sie wstrzymujemy wiec szal zakupow po Nwym Roku :-D Co nie zmienia faktu ze takie wycieczki sprwdzaja mi ogromna przyjemnosc...

Mdła mam z zakupami to samo :-D
Po cichutku liczę na to, że na mikołajki już będę mogła cośik zakupić.
Ale prawdziwe szaleństwo po nowym roku zaczynam.

No i ten zestaw, który Nanu zakupiła też pewnie będę miała.
Zastanawiam się tylko, czy warto na wszelki wypadek od razu antykolkowe kupić :confused:
Zupełnie nie wiem, jak to ugryźć...

Ja tez chce ale jak bedzie sie okaze... to sie nie psuje wiec jak cos poczeka.... a opinie ma dobre,wiele mam poleca. No i cena fajna...

Sama nigdy nie karmiłam ale od innych mamuś wiem, że jeżeli ma się zamiar karmić piersią to góra 2 butelki wystarczą, żeby podawać odciagnięte mleko.
Ważniejszy jest wtedy laktator żeby móc odciągać mleko albo regulować laktację. Tak oglądam te lakatory na allegro czytam o nich i jakoś nie mogę się do żadnego przekonać....

ja mam ręczny medeli i wg mnie jest super
a butelki się przydają nawet potem do wody, herbatek czy coś
mój słabo pije z niekapków, weźmie 2 łyki i koniec, jak chce się napić porządnie to tylko z butelki

reklama
ooo jaki długi wątek zakupowy :) Dziewczyny nie będę śledziła całego wątku, ostatnio męczą mnie codzienne bóle głowy, ale powiedzcie jakie macie typy wózków wybrane? Ja szukam takiego 3w1 z pompowanymi kołami, amortyzatorami, mały po złożeniu - łatwy do przewożenia, z fotelikiem umieszczanym na stelażu, z przekładaną rączką? Macie jakieś typy?

Do góry