reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja narazie patrze.. nie bede teraz kupywac, maz chce bym kupila na miejscu nie online ,,,,a jak cos sie popsuje to musze go odeslac i bede czekac z 3 tygonie itd....wiec wazne to jest jaki bedzie w prowadzeniu ale online tego nie sprawdze ...nastepny minus ,,plus na kroj moge popatrzec wozka ;-)chmurka może nie w tej chwili ,ale w najbliższym czasie.
chce zakupy rozłożyć na raty.
zapominajka a dlaczego byś odrzuciła akurat ten?
kinga ,bo chyba niedoczytałam ,czy ten wózek ,który ty pokazujesz na skrętne koła?
no właśnie czy to instone czy skrętne czy nie?
Nia
Fanka BB :)
Ja narazie patrze.. nie bede teraz kupywac, maz chce bym kupila na miejscu nie online ,,,,a jak cos sie popsuje to musze go odeslac i bede czekac z 3 tygonie itd....wiec wazne to jest jaki bedzie w prowadzeniu ale online tego nie sprawdze ...nastepny minus ,,plus na kroj moge popatrzec wozka ;-)
tez tak planuje, ostatni szrocik mielismy zakupiony online w pol i wez tu go odeslij, teraz siedzi na dozywociu u rodzicow na strychu jak bedziemy w pl bedziemy go uzywac ale na codzien chce cos co ma gwarancje od zaraz i bez dodatkowych kosztow
znasz sie na wozeczkach dostepnych u nas na rynku? jak bedziesz miala jakies typy daj znac
macie racje ,że trzeba napierw zobaczyć.
celowo podalam takie ,które widziałam w sklepie lub u znajomych.tego z duzymi kołami nie widziała, "na żywo"
graco dodatkowo fotelik montuje się na klik na baze co dla mnie jest mega plus
celowo podalam takie ,które widziałam w sklepie lub u znajomych.tego z duzymi kołami nie widziała, "na żywo"
graco dodatkowo fotelik montuje się na klik na baze co dla mnie jest mega plus
Ja ostatno kupilam sobie cos takiego:
[FONT=verdana,arial,helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT] | [FONT=verdana,arial,helvetica][SIZE=-1]"Angelsounds, das Original, Ultrasound Gerät, Fetal Doppler" ma mi sie pojawic za 5 dni Nia-Jak bedziemy zwiedzac sklepy to napisze [/SIZE][/FONT];-),napewno musi byc lekki .[FONT=verdana,arial,helvetica][SIZE=-1] [/SIZE][/FONT] |
akkm
Framama a ja polecam ci właśnie S4 mają moje dwie koleżanki i bardzo sobie chwalą jedna jeździ już nim ponad 2 lata a druga od wakacji. szybko i łatwo się składa i ma co najważniejsze dla mnie pompowane koła i przede wszystkim spacerówkę na płasko rozkładaną a nie kubełkową.
Ja miałam Quinny Buzz i sprzedałam ze względów na spacerówkę moje dziecko spało na brzuchu albo na boku,a w takim kubełku nie było to możliwe i kupiłam Maclarena i jeździmy nim do dziś:-) teraz jak pojawi się drugi dzidziuś to planuje kupić wózek dla dzieci rok po roku o taki ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: Phil&Teds CLASSIC podwójny wózek spacerowy + Cocoon + fotelik samochodowy MAXI COSI do wyboru
Ja miałam Quinny Buzz i sprzedałam ze względów na spacerówkę moje dziecko spało na brzuchu albo na boku,a w takim kubełku nie było to możliwe i kupiłam Maclarena i jeździmy nim do dziś:-) teraz jak pojawi się drugi dzidziuś to planuje kupić wózek dla dzieci rok po roku o taki ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: Phil&Teds CLASSIC podwójny wózek spacerowy + Cocoon + fotelik samochodowy MAXI COSI do wyboru
eklerkaa
U moich dzieci bedzie wieksza roznica niz u waszych bo 2latka i 7 msc. I planuje kupic tylko taki stojaczek do wozka. Ja tez wyprawke bede robic kolo 7, 8 miesiaca..
reklama
Podziel się: