reklama
Ewelinkaam
Fanka BB :)
Ewelinkaam
Fiolkowa mnie tez a ze byly po 3 zl za komplet to poszalalam:-)bodziaki zreszta tez po 5zl byly:-)
joasia81
noirel, Ewelinka piekne ciuszki. Zabki slodkie
A u mnie w koncu pokoik zaczal przypominac dzieciecy zamiast skladziku. teraz tylko czekac na reszte mebelkow. Wczoraj malz zlozyl lozeczko, wiec zrobilam probe generalna poscieli i nakleilam alfabet na sciane. Narazie wciaz wyglada pusto, reszte tzn. karuzelke foteliki i literki wywiesze pozniej zeby sie nie kurzylo bo do konca maja jeszce troche.
A u mnie w koncu pokoik zaczal przypominac dzieciecy zamiast skladziku. teraz tylko czekac na reszte mebelkow. Wczoraj malz zlozyl lozeczko, wiec zrobilam probe generalna poscieli i nakleilam alfabet na sciane. Narazie wciaz wyglada pusto, reszte tzn. karuzelke foteliki i literki wywiesze pozniej zeby sie nie kurzylo bo do konca maja jeszce troche.
Załączniki
ślicznie,ja nie mam pola do popisu,bo pokój stoi gotowy od roku tylko łóżeczko dojdzie,ale dopiero jak skończy się robić łazienkę żeby się nie kurzyło...na pocieszenie w czerwcu trzeba zrobić pokój dla córki,bo pusty stoi,ale to już 9 latka więc to nie to samo,chociaż też fajnie;-)
tylko_chwilka
Joasia- ale świetny kącik maluszka!!
noirel- Fajowe te rzeczy. :-) Ten komplecik z żabką z H&M jest świetny, ojj jak ja żałowalam gdy nie udało mi się go upolowac w wyprzedażach
noirel- Fajowe te rzeczy. :-) Ten komplecik z żabką z H&M jest świetny, ojj jak ja żałowalam gdy nie udało mi się go upolowac w wyprzedażach
natalia_bis
Dziewczyny świetne zakupy!!
Żabcie rewelacja:-)
Żabcie rewelacja:-)
reklama
sembonzakura
jutro muszę powyjmować moje prezenty z BS i się pochwalić dziś nie mam siły
Podziel się: