ja mam 1 flanelową i nigdy nie używałam, jak coś to kocyk bo ładniejszy ;p a na przewijak też nic nie kładłam, często obsikiwał albo coś gorszego i ciągle musiałabym prać, a tak starłam albo umyłam pod prysznicem i tyle, a małemu nie przeszkadzała ta ceratka
reklama
na przewijak kładłam zawsze podkład jednorazowy,bo jednak ta ceratka zimna jest,ale teraz R. zmusił mnie do kupienia pokrowca na przewijak,ale i tak będę kładła ten podkład na to,bo nie będę pokrowca prała po każdym ewentualnym sisiu
świetne zakupy dziewczyny!
Elsa a w jakim kolorze kupiłaś wózek?
ja już odebrałam wózek, fotelik. mąż złożył. i cieszy mnie ten widok.
Framama mi podobał się wrzosowy, mojemu m zielony, ale wybraliśmy ostatecznie niebieski, tzn. ciemnoniebieski, do tego fotelik maxi cosi cabriofix też niebieski, i też się z tego bardzo cieszę, szczególnie, że niewielu już rzeczy pozostało do kupienia; z dużych rzeczy to jeszcze wanienka
aaa my kupiliśmy czerwony , bo moja córeczka tak chciała. do tego też kupilsmy maxi cosi cabrio fix w kolorze turkusowym i bazę do samochodu.
a te kolory wozków na żywo są zdecydowanie fajniejsze niz na folderach reklamowych
a te kolory wozków na żywo są zdecydowanie fajniejsze niz na folderach reklamowych
Kamila1988
Fanka BB :)
Właśnie kurier przywiózł ubranka dla Marysi (pewnie przeklinał mnie wchodząc z paczką na 2 piętro). jest tego tyle, że nie daje rady ogarnąć (130 sztuk), część średnio mi się podoba, ale nie wszystko musi w końcu być wyjściowe :-)
Kamila1988, przypomniało mi się, jak Kubie zamawiałam łóżeczko i kurier tachał na 4 piętro. Ale miał minę;-)
j-ulka
dziewczyny, właśnie zastanawiam się nad kupnem wózka i może mi poradzicie, czy takie 3w1 (taki z gondolą, spacerówka, i fotelikiem dziecięcym) opłaca się kupować, czy lepiej oddzielnie? kompletnie nie mam pojęcia jak do tego tematu podejść...
sembonzakura
ja kupiłam cały travel system, Quinny buzz z fotelikiem Maxi Cosi i bazą Iso Fix. Na pewno wózek z fotelikiem wpinanym to mega wygoda. Zresztą chyba taniej jest jak kupujesz cały system.
reklama
j-ulka
cenowo na pewno taniej, ale boję się że w praktyce będzie do bani, bo czytałam wcześniejsze posty i niektóre dziewczyny pisały, że np foteliki w takich kompletach są wąskie, że potem ze spacerówkami są jakieś niefajne jazdy...moja znajoma polecała mi taki wózek z gondolą drive, ale to niestety nie na moją kieszeń, ale na pewno wygoda na początek..w końcu po co mi spacerówka na początku..
Podziel się: