reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

ja mam już połowę kocyka :D strasznie na niego dużo wełny schodzi ale efekt jest boski ;)
Photo_00285.jpgPhoto_00286.jpg
sorki za fotki z kamerki,jestem zbyt leniwa żeby iść po aparat :p
Co d komody to my własnie mamy tą RAST ale ona mi kolorstcznie nie pasuje... W ogóle mało co mi pasuje w sypialni :/ mam łóżko w kolorze buk, komode sosna, łóżeczko kremowe i nie w p ni w oko komódkę z nielakierowanego drewna. Chciałam wreszcie coś do kompletu :)

reklama
Pościel śliczna :tak:

Ja nie kupuję z prostej przyczyny - mam po Kubie, a on już śpi pod większą kołdrą i na większej poduszce.
A do tego nie wyobrażam sobie zakrywania Małej kołdrą w maju... Najpierw będzie śpiworek.
Poza tym, pisałam już chyba, że dziecko na początku dosłownie ginie w pościeli;-) Ale oczywiście, jak komu wygodnie :tak:

Ja mam tak samo. I też na pierwszy rzut idzie śpiworek.

Sembo aleś ty zdolna:szok:

ale cudny ten kocyk,a u mnie wszystko leży :( po wakacjach poszukam zajęć szydełkowania dla córki.
a jeśli chodzi o kołderki,to moja Mama mówi że rogami do szczebelków przywiązywała ,żebym sobie w nocy nie ściągała...ale to było 30 lat temu:szok:

ja to przez to całe szydełkowanie wkręciłam się we wszelkiego rodzaju robótki ręczne,jak zacznę chodzić zacznę szukać takich zajęć dla córki,to jest super sprawa!!! kura D. - szycie różności jeszcze fajniejszy ma profil na fb,albo Stworki-potworki ,córka namaluje fajną żabę a Oni mi uszyją dla Kacpra do wózka :)

reklama
Ja się wkręciłam ale cierpliwości brak i zaraziłam mamę. opaski, buciki dla małej już są teraz bedzie kocyk, bardzo podobny do tego, który będzie robić nanu:-) i w późniejszym czasie ubranko jakieś do chrztu albo sukieneczka:-)

Sembo kocyk rewelacyjny.... jakie ładne kolorki:-)

Noirel dziewczyna, która założyła ta firmę kura.D to Agata studiowałyśmy razem:-)(jaki świat mały) i kiedyś był z nią wywiad w DDTVN. Na studiach jeszcze takimi rzeczami się nie zajmowała dopiero na macierzyńskim ją szyciem teściowa zaraziła:-)

Do góry