reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

reklama
Mam jeszcze jedno pytanie (jak zwykle;-)).
Dziewczyny czego używacie w lecie do odstraszania komarów i innego robactwa z pokoju maluszka? Bo wiadomo w maju się zacznie inwazja:wściekła/y: Zastanawiam się nad kupnem baldachimu ale to znowu ogranicza dostęp powietrza i sama juz nie wiem:confused:

natalia ja zamierzam kupic baldachim taki typu moskitiery nie ogranicza dostepu swiatla i powietrza a rowniez bedzie chronil przed robactwem a i u mnie lozeczko bedzie stalo kolo okna a wiadomo w lecie okno bedzie otwarte wiec rowniez ochroni troszke przed wiaterkiem ewentualnym.

ja mam elektryczny oczyszczacz z opcją jonizowania powietrza co podobno odstrasza komary,ale nie wiem,bo u mnie i tak komarów nie ma,więc nie mam jak sprawdzić

własnie zakupiłam 3 kolory włóczki na kocyk dla Matyldy

208.jpg217.jpg1426.jpg

będę podejmować próbę taką:

Kwadrat babuni (granny square) na szydełku - YouTube

Nanulika na pewno dasz rade kocyk zrobic i bedzie sliczny.ja niestety do robotek mam dwie lewe rece ale za to moja siostrunia jest w tym specem,jakby ktoras chciala zobaczyc co robi to moge linka do jej robotek podac:-D

reklama
Do góry