tak z Warszawy,obecnie mieszkam w Ursusie i mam zamiar rodzić na Kasprzakanoirel - widzę, że i Ty z Wawy - to są zalecenia z Żelaznej
reklama
wózki wielofunkcyjne - opinie, zdjęcia, ceny, informacje o produktach (8) - bangla.pl
to z kolei link gdzie jest trochę opinii o wózkach.
co do bebetto to czytałam na którymś forum że tak dobrze wykonane jak wyglądają to nie są:-(
to z kolei link gdzie jest trochę opinii o wózkach.
co do bebetto to czytałam na którymś forum że tak dobrze wykonane jak wyglądają to nie są:-(
natalia_bis
Fanka BB :)
Mam jeszcze jedno pytanie (jak zwykle;-)).
Dziewczyny czego używacie w lecie do odstraszania komarów i innego robactwa z pokoju maluszka? Bo wiadomo w maju się zacznie inwazja Zastanawiam się nad kupnem baldachimu ale to znowu ogranicza dostęp powietrza i sama juz nie wiem
Dziewczyny czego używacie w lecie do odstraszania komarów i innego robactwa z pokoju maluszka? Bo wiadomo w maju się zacznie inwazja Zastanawiam się nad kupnem baldachimu ale to znowu ogranicza dostęp powietrza i sama juz nie wiem
Ewelinkaam
natalia ja zamierzam kupic baldachim taki typu moskitiery nie ogranicza dostepu swiatla i powietrza a rowniez bedzie chronil przed robactwem a i u mnie lozeczko bedzie stalo kolo okna a wiadomo w lecie okno bedzie otwarte wiec rowniez ochroni troszke przed wiaterkiem ewentualnym.
kolorowa20
Ja planowałam kupić baldachim-moskitiere tak jak Ewelinkaam ale teraz zastanawiam się czy z tego nie zrezygnować, a kupic moskitiery do okien:-)
kolorowa20
Co do tej moskitiery jeszcze to w sumie nie o komary mi chodzi, bo jest ich bardzo mało u nas ale o inne owady, muchy, pszczoły, a tych u mnie sporo w wakacje
własnie zakupiłam 3 kolory włóczki na kocyk dla Matyldy
będę podejmować próbę taką:
Kwadrat babuni (granny square) na szydełku - YouTube
będę podejmować próbę taką:
Kwadrat babuni (granny square) na szydełku - YouTube
Ewelinkaam
Nanulika na pewno dasz rade kocyk zrobic i bedzie sliczny.ja niestety do robotek mam dwie lewe rece ale za to moja siostrunia jest w tym specem,jakby ktoras chciala zobaczyc co robi to moge linka do jej robotek podac
reklama
Podziel się: