reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

Framama współczuje,ja miałam super grzeczne dziecko,teraz się coś popsuło,ma 9 lat a ciągle się obraża:wściekła/y:

dziewczyny każda sobie pozwoli na ile będzie mogła,jak się uda to w sypialni z dzieckiem,oby było jak najlepiej dla dziecka i dla nas samych.ale różni ludzie mają różne warunki,moja koleżanka mieszka w jednym pokoju z 10 latką,niemowlakiem i psem,tylko chłopa do kuchni wywaliła bo już się nie mieścili...jak mus to mus.sama mam ciężkie warunki w swoim mieszkaniu,mimo że mieszkam w centrum Warszawy,na razie mieszkam u R. ale czy nam się uda?jeden rozwód mam za sobą więc ciężko mi w przyszłość patrzeć ...

reklama
Noirel dla każdego kiedyś wychodzi Słońce! uda się napewno !
na szczęście mojej się teraz odmieniło i jest w miarę grzeczna i sypiacz czasem do 10 rano!

Nanu piękne zakupy!

Ostatnia edycja:
moja jako że ten rok jest pod opieką ojca a u mnie tylko na weekendy,ma pozwalane trochę za bardzo,potrafi oglądać tv do 1 w nocy (ferie) a i tak wstaje o 7,na szczęście nikogo nie budzi.ale od lipca jak wróci do mnie a ja już będę po porodzie,ostro się za nią wezmę,co jej codziennie przypominam.na szczęście w szkole ma super wyniki więc o tyle jestem spokojniejsza...ehh...

dziewczyny mam pytanie? czy kupowałyście już preparaty do pielęgnacji/kapieli maluszka? Ja mam dylemat co wybrać. Napewno jakiś emolient tylko jaka firma? Macie może jakieś sprawdzone praeparaty? Kupujecie wszystko z jednej serii produktów czy każdy inny? Ja do tej pory najbardziej na emolium bym stawiała ale chcę poznać Wasze opinie bardziej doświadczonych mam:-);-)

dziewczyny mam pytanie? czy kupowałyście już preparaty do pielęgnacji/kapieli maluszka? Ja mam dylemat co wybrać. Napewno jakiś emolient tylko jaka firma? Macie może jakieś sprawdzone praeparaty? Kupujecie wszystko z jednej serii produktów czy każdy inny? Ja do tej pory najbardziej na emolium bym stawiała ale chcę poznać Wasze opinie bardziej doświadczonych mam:-);-)

ja akurat nie znam tej firmy, ale odnosnie drugiego pytania na poczatek mialam wszystko jednej firmy, latwiej wylapac co ewentualnie uczula, jesli masz zbyt wiele ciezej z tym

Na początek pewnie wezmę Oliatum. A potem zobaczę.

Ja zamierzam kupić Emolium i jakąś oliwkę.

Kurde, próbuję licytować bujaczek dla małego i ciągle ktoś mnie przelicytowuje :wściekła/y:

reklama
Do góry