reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

nie no pewnie.... to oczywista oczywistość:) tak tylko mi się skojarzyło co słyszałam, na hasło baldachim:) i nie mówię że mieć nie będę, zastanawiam się....

reklama
ja najchętniej bym sama zrobiła taki z organzy ;) ale nie mam maszyny do szycia a zresztą taki baldachim kosztuje 10-20 funi więc aż się nie opłaca ...

TO ja bym musiała prać ten baldahim codziennie chyba patrząc na to jak się u nas kurzy...Scieram kurze codziennie i codziennie jest warstwa...Szlag mnie trafia!

Ja mam zamiar kupić moskitiere i na wózek i na łóżeczko. Maluch pojawi się o takiej porze roku, że zaczyna latać tego wszystkiego cholerstwa i wolę ustrzec go przed ugryzieniem niż poźniej smarować jakimiś mazidłami :-p

ja też będę mieć szczególnie do wózka , po przejściach z córeczką ,która puchała po kazdym ugryzieniu wolę dmuchać na zimne :-p

o jaaaa przypomniałyście mi, że muszę kupić moskitiere do wózka:szok: zapomniałam zupełnie:szok: Latem często wyjeżdżamy na kaszuby czy to na naszą działkę czy do teściów, a wiadomo jak to z owadami nad jeziorem bywa;/

ja wczoraj zamówiłam na allegro x-landera:szok: czekam jak przyjdzie i mam nadzieję że stan taki jak zapowiadało ogłoszenie...bo kupiłam używany.jeszcze z tych większych rzeczy łóżeczko,ale już wiem jakie,fotelik,wanienka,karuzelka...aaaa i jeszcze muszę nianie elektryczną:szok:

reklama
ja używałam na dwójkę dzieci jednorazowo,super sprawa,do roweru czy na spacer zamiast wózka,łatwo można z nią biegać,ale jest raczej dla dzieci od roku

Do góry