reklama
Ewelinkaam
Fanka BB :)
W sumie takie przyczepki sa fajne o ile cena nie przeraza i pod warunkiem ze sie duzo porusza na rowerze.Ja osobiscie jestem tylko za wozkiem jakos nie wyobrazam sobie pierwszych lat bez niego.Czytam sobie was dziewczynki jak kazda ma prawie wszystko pokupowane,ubranka poszykowane i posegregowane,a u mnie wszystko w proszku jeszcze co prawda mam ubranka po synku ale trzeba je poprzywozic,przejrzec itd.i oprocz tego mam tylko wozek.a gdzie reszta jakos caly czas mi sie wydaje ze jeszcze tyle czasu na kupowanie a tak naprawde ten czas leci strasznie szybko:-)
ALG
A ja dzis w 5-10-15 zakupilam na przecenie bodziaka 62 i dresiki 68 za laczna kwote 18 zl
Kasienkadg
Ewelinkaam - ja tez dopiero zaczynam kolekcjonowac rzeczy dla malego Mam juz torbe ciuszkow, czekam na spadek po synu kuzynki i kolezanki. u kolejnej zaklepana komode, lozeczko i krzeselko do karmienia. Wozek jeszcze na 100% nie wybrany, ale daje sobie czas do konca kwietnia na dopiecie wszystkiego na ostatni guzik
ALG - tez bylam w 5-10-15 zakupilam bodziaki za 9,99zl, a oprocz tego Marcelek od dziadka dostal bluze i od ciotki tez bluze tylko taka cieplejsza misiowata
ALG - tez bylam w 5-10-15 zakupilam bodziaki za 9,99zl, a oprocz tego Marcelek od dziadka dostal bluze i od ciotki tez bluze tylko taka cieplejsza misiowata
znacie tą firmę? ma mnóstwo fajnych rzeczy :-) Gryzak Dziąsełko szt. 2 Tommee Tippee etap 1 (2940098033) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ewelinkaam
Kasienkadg ja raczej nastawiam sie na marzec ze wszystko pokupuje (tylko jak bedzie to sie okaże w praniu)bo ja teraz juz sie ledwo ruszam a w kwietniu to juz bedzie masakra napewnoale juz sie nie moge doczekac tych zakupow dzidziusiowych
reklama
Ja poprzednio miałam jedną, którą mi mama gdzieś kupiła... ale powiem szczerze, że teraz nie wiem, czy w ogóle kupować... one są (jak dla mnie) taki paskudne np. WYPRZEDAŻ *koszula do karmienia porodu* XL/XXL HIT (2942845291) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja stwierdziłam, że tym razem biorę po prostu trochę luźniejszych koszulek na ramiączkach, bo ściągnąć "cycka" z ramienia do karmienia to pikuś, a pod spodem i tak mam biustonosz do karmienia (bo wkładka jakoś się musi trzymać)...
A do porodu w szkole rodzenia to nam polecali, żeby mąż dał żonie jakiś swój Tshirt - i my tak zrobiliśmy
Ja stwierdziłam, że tym razem biorę po prostu trochę luźniejszych koszulek na ramiączkach, bo ściągnąć "cycka" z ramienia do karmienia to pikuś, a pod spodem i tak mam biustonosz do karmienia (bo wkładka jakoś się musi trzymać)...
A do porodu w szkole rodzenia to nam polecali, żeby mąż dał żonie jakiś swój Tshirt - i my tak zrobiliśmy
Podziel się: