reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

reklama
ja już mam nagrane;))))

kolorowa - piękne ciuszki!!!

ja się wstrzymuję z kolejnymi ile się da bo regał ledwo już to wszystko mieści a u rodziców czeka jeszcze wielka torba ciuszków od kuzynki (po jej 2 synkach więc zero różu i mnóstwo boskich unisexów:) - jak to moja mama stwierdziła: mogłabyś szybciej po nią przyjechać bo ta torba taka wielka że nie mam gdzie jej schować! wiesz, taka jak baby z towarem na plac targowy chodzą!:-)

Sembo- super gadżety, chyba też się zastanowię nad nagraniem bicia serduszka!
Framama- też tak sobie pomyślałam jak otworzyłam walizę z tymi ciuszkami :tak::-D

Z ubrań już raczej niczego mi nie brakuje oprócz łapek niedrapek i kilku par skarpetek.. i może ze 2 czapeczki.. Ale i tak zostało mi mnóstwo rzeczy do kupienia takich jak: ręczniki, kocyki, pieluchy, kosmetyki, rzeczy do szpitala itp. Aczkolwiek pomimo ogromnej ilości body chyba pojade dzisiaj kupić body ze smerfem ( uwielbiam smerfy:zawstydzona/y:).
A rodzinie już powiedziałam żeby się wstrzymali z różowymi zakupami, bo tego różu jest aż nadto :szok:
Nanu- haha wyobrażam sobie tą torbę, pamiętam były takie nylonowe w kratkę :-D:-D Mój tata przywoził w niej zabawki z Niemiec jak byliśmy mali z bratem :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam pytanie:
czy patrzycie na zakupy przedmiotów w danym kolorze przez pryzmat płci? Bo znaleźliśmy wkońcu wózek koloru błękitnego a czekamy na córke i nie jestem w 100% przekonana....

My nie kupujemy wózka bo pożyczamy od znajomych, którzy właśnie mają synka i mają czarno-niebieski wózek i w ogóle mi to nie przeszkadza;-) Chyba bardziej by mi przeszkadzała niebieska posciel w łóżeczku...:-)

reklama
Chciałam się jeszcze Was zapytać co myślicie na temat moskitiery na łóżeczko w celu ochrony dziecka przed komarami w nocy?? bo ja tylko z tego względu chciałam ją kupić ale widzę, że odradzacie ten zakup i się zastanawiam czy jest sens...:confused:

Do góry