reklama
Dziewczyny fajna sprawa już kompletować wyprawkę... ja mam na tym punkcie fioła, za tydzień jadę do szwagierki i będę przebierała ubranka, raczej mało będzie różu ;-) bo w większości ubrania po chłopaku, ale co tam mi to nawet odpowiada.
ALG
Fanka BB :)
Nanu matko Ty to już wszystko masz
!!!
Natalia_bis bardzo fajne rzeczy![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Ja z ciuszków to już własciwie mam wszystko. Zastanawiam się jeszcze nad jakimś cienkim kombinezonkiem ale to może pożyczę od kogoś. Jeszcze czapeczki i skarpetki. Mam też 1 kocyk. Pościeli 2 zmiany dostanę od mojej mamy po mnie
więc dokupię jeszcze 1 i już.
Do kupienia pozostają akcesoria, wózek, fotelik, łóżeczko z materacykiem, dywan do pokoju, rożek, wanienka itd....
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Natalia_bis bardzo fajne rzeczy
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Ja z ciuszków to już własciwie mam wszystko. Zastanawiam się jeszcze nad jakimś cienkim kombinezonkiem ale to może pożyczę od kogoś. Jeszcze czapeczki i skarpetki. Mam też 1 kocyk. Pościeli 2 zmiany dostanę od mojej mamy po mnie
Do kupienia pozostają akcesoria, wózek, fotelik, łóżeczko z materacykiem, dywan do pokoju, rożek, wanienka itd....
ja póki co mogę wyszukiwać na allegro,ale to nie taka frajda jak w lumpkach,no i cena wysyłki mnie drażni...no ale raz że mam leżeć a nie chodzić po sklepach,a dwa że mieszkam na Ursusie od niedawna i nawet nie wiem czy tu jakieś lumpki są,bo na Pradze to wiedziałam gdzie są najlepsze
mysiak
a ja dzis dostalam kolejna pake z francji od kolezanki, i jestem pewne ze jak zakupie 2 szt spioszków malusich na 56 to do 6 miesiaca włacznie zostanie mi kupienie jesiennego kombinezonu, albo od razu wiekszy an zime kupie i tyle... a tak mam wszystko....
Tak sie ciesze, bo to wszystko tyle kosztuje
)
Tak sie ciesze, bo to wszystko tyle kosztuje
natalia_bis
a ja dzis dostalam kolejna pake z francji od kolezanki, i jestem pewne ze jak zakupie 2 szt spioszków malusich na 56 to do 6 miesiaca włacznie zostanie mi kupienie jesiennego kombinezonu, albo od razu wiekszy an zime kupie i tyle... a tak mam wszystko....
Tak sie ciesze, bo to wszystko tyle kosztuje)
Super, że możesz liczyć na koleżankę:-) Ja czekam aż synek mojej wyrośnie(ma teraz 4tyg) i też obiecała coś podarować:-):-):-)
wiolonczela42
Ostatnio zakupiłam w tesco na wyprzedażach taką barierkę za 39 zł
Bramka ochronna Babydan Premier **OD RĘKI baby dan (2935240731) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tu link dla lubiących zakupy
PromoBaby.pl
Bramka ochronna Babydan Premier **OD RĘKI baby dan (2935240731) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tu link dla lubiących zakupy
PromoBaby.pl
natalia_bis
wiolonczela42 barierka super sprawa zwłaszcza jak dzidziak podrośnie i jak okazyjnie:-)
reklama
Podziel się: