reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

nanu szalejesz :-):-):-) ja jak narazie mam troszkę ubranek, pampersów i wózek w drodze z allegro:-);-)
a to reszta zdobyczy troszkę lumpkowo-przyjaciółkowo-sklepowych:-)
P1220288.jpgP1220291.jpgP1220294.jpg
wybrałam te najfajniejsze. Oprócz tego kilkanaście par bodziaków, zwykłych śpioszków i koszulek z długim rękawem.

reklama
Dziewczyny fajna sprawa już kompletować wyprawkę... ja mam na tym punkcie fioła, za tydzień jadę do szwagierki i będę przebierała ubranka, raczej mało będzie różu ;-) bo w większości ubrania po chłopaku, ale co tam mi to nawet odpowiada.

Nanu matko Ty to już wszystko masz :szok: !!!

Natalia_bis bardzo fajne rzeczy :tak:

Ja z ciuszków to już własciwie mam wszystko. Zastanawiam się jeszcze nad jakimś cienkim kombinezonkiem ale to może pożyczę od kogoś. Jeszcze czapeczki i skarpetki. Mam też 1 kocyk. Pościeli 2 zmiany dostanę od mojej mamy po mnie :) więc dokupię jeszcze 1 i już.
Do kupienia pozostają akcesoria, wózek, fotelik, łóżeczko z materacykiem, dywan do pokoju, rożek, wanienka itd....

ja póki co mogę wyszukiwać na allegro,ale to nie taka frajda jak w lumpkach,no i cena wysyłki mnie drażni...no ale raz że mam leżeć a nie chodzić po sklepach,a dwa że mieszkam na Ursusie od niedawna i nawet nie wiem czy tu jakieś lumpki są,bo na Pradze to wiedziałam gdzie są najlepsze

noirel dokładnie mam takie samo zdanie ... wolę coś wymacać, dotknąć, sprawdzić, obejrzeć z każdej strony ;-) na allegro nie ma tej możliwości :/

a ja dzis dostalam kolejna pake z francji od kolezanki, i jestem pewne ze jak zakupie 2 szt spioszków malusich na 56 to do 6 miesiaca włacznie zostanie mi kupienie jesiennego kombinezonu, albo od razu wiekszy an zime kupie i tyle... a tak mam wszystko....
Tak sie ciesze, bo to wszystko tyle kosztuje:))

a ja dzis dostalam kolejna pake z francji od kolezanki, i jestem pewne ze jak zakupie 2 szt spioszków malusich na 56 to do 6 miesiaca włacznie zostanie mi kupienie jesiennego kombinezonu, albo od razu wiekszy an zime kupie i tyle... a tak mam wszystko....
Tak sie ciesze, bo to wszystko tyle kosztuje:))

Super, że możesz liczyć na koleżankę:-) Ja czekam aż synek mojej wyrośnie(ma teraz 4tyg) i też obiecała coś podarować:-):-):-)

reklama
Do góry