reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majóweczek

a ja dopiero zaczynam planować :-p

Noirel - znam ten ból....przechodziłam to samo z córą

bardzo to przeżywałam, że czekam na pierwsze dziecko i nic nie mogę sama kupić, połazić po sklepach, pomacać, mieć frajdę z robienia zakupów....to było straszne i czasem ryczałam z bezsilności
dużo rzeczy kupiłam przez internet " na czuja", bo nie mogłam znieść tego, że wszystko kupią babcie i nie będę miała wpływu nawet na kolor kocyka
wózek, łóżeczko itp też kupiliśmy przez neta - A. sam wszystko skręcał;-)
i w sumie nie trafiłam tylko z kaftanikami, bo nie używałam wcale
jakoś zupełnie mi nie podeszły
reszta była trafiona w 10, nawet wózek :-)

teraz mam łatwiej, bo już wszystko mam przećwiczone
ale za to wszystko muszę kupić znowu, bo akurat wszystko sprzedaliśmy latem :rofl2: taki psikus losowy
jak już postanowiliśmy, że więcej nie próbujemy starać się o dziecko, to ono się pojawiło :happy: tak to pewnie miało być
zostały tylko ciuszki....może chociaż część się przyda, jak bobo się nam ujawni ;-)

nie lubię planować, ale teraz muszę, bo trzeba jakoś rozłożyć wydatki, zwłaszcza, że Lila zaczyna szkołę we wrześniu i też trzeba liczyć koszty na wyprawkę itp

reklama
Ullana - bo tak to juz jest - jak usilnie chcesz miec dziecko , to nie da rady:-D My ustrzelilismy malego w miesiacu, w ktorym odpuscilismy starania totalnie:-p

A mnie dzis przyszlo takie cudenko z allegro i narazie zakupow ciuszkowych zaprzestaje;D

paj.jpg
Trzeba zaczac kupowac reszte a nie tylko ciuchy;)

Jesli chodzi o wozki to raczej wybierac bede z posrod tych dwoch:

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: Bebetto SOLARIS wózek głęboko-spacerowy + torba pielęgnacyjna GRATIS

lub

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: Bebetto LUCA 2013 (3w1) wózek głęboko-spacerowy + fotelik Maxi Cosi CABRIO FIX + torba pielęgnacyjna GRATIS

ale bardziej sklaniam sie ku temu drugiemu;)

Kasienkadg drugi moim zdaniem ładniejszy:-)

A mi właśnie przed chwilą kurier paczuszkę z bolidem mojej córci dostarczył:-) i teraz cała happy jestem :-D:-D:-D
nacieszyć się nie mogę :-)
ullana psikus losowy ale jaki cudowny:-) dobrze rozplanujecie wydatki i jakoś będzie a ile radości z kupowania malutkich drobiazgów:-)
Ja niestety większość przez internet kupię bo męża cały tydz nie ma a sama do miasta na taką wyprawę się boję:zawstydzona/y:

Do mnie właśnie karuzela dotarła. No i Iggy oszalał. Rozpakował, pozwoliłam mu obejrzeć i uruchomić ten panel grający. I muzyczka sennie gra, a ten układa do snu ludziki z playmobil w zamku :-D
I już zapowiedział, że dzidziusiowi też będzie włączał.

a ja dziś skorzystałam z promocji w kapphal i kupiłam body, wprawdzie tanie nie było :zawstydzona/y: ale oni mają śliczne rzeczy dla noworodków :D ale 68 kupiłam więc będzie na dłużej :d
i z promocji na staniki i też prezent sobie zrobiłam, starszy dostał bluzeczkę a mąż piwko :D i wszyscy zadowoleni :D

reklama
Do góry