reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

Na szczęście lidl i rossmann w pobliżu, bo jakoś nie uśmiecha mi się 100 kilometrowa podróż po chusteczki do reala :-D No i na szczęście mój ulubiony Huggies też nie jest zły :-)
Za to wyczytałam, że w ciąży nie używać kremu bb :-( a to mój ulubiony ostatnio, ech...

reklama
Haust, a czemu nie wolno? Ja co prawda nie używałam ale wlasnie miałam zamiar sobie zakupić bo podkłady sa za ciężkie na lato.

Haust ja w shinyboxie dostałam taki wielki bielendy do ciała BB 10w1 i nie rozpakowałam go, bo nie byłam pewna czy można, też teraz się u Sroki natknęłam na to więc odpuszczę i otworzę sobie kiedy indziej, bo ma długą datę ważności.

Mam do was pytanie co sadźcie o pieluszkach babydream?Moja szwagierka pracuje w rossmanie i mówiła, że bardzo schodzą ale czy są warte zakupu?

Angelika ja kupuje dla starszaka i sobie chwale.

Pola 13,99 chusteczki a pieluchy prosze cie bardzo
Ceny trzeba obliczyć bo jak widzisz nie jest napisane. Za pieluchy Babydream zaplacilam 26,99 za wkładki laktacyjne 15,20

Załączniki

• 1396273784508.jpg
    1396273784508.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 44
Dzieki elifit.
A czy ta karte rossne moge sobie wyrobić w sklepie od ręki? Czy musze zamówić przez internet i czekac az przyjdzie poczta?

reklama
Kremy bb to coś między kremem a podkładem - bardzo lekki, ale fajnie tuszuje niedoskonałości.

No a w ciąży nie można, bo zawiera jakieś filtry przenikające, które przedostają się do krwioobiegu i zachowują się jak hormony.

Tutaj więcej: Sroka o....: BB krem nie dla kobiet w ciąży i matek karmiących piersią?

Niby we wszystkich nie ma, ale ja mam garniera i tu już są :-/

Ja piewsze slysze a BB uzywam. Niedlugo nawet papier toaletowy sroka bedzie musiala testowac...

Do góry