reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
to teraz musisz dopasować wielkość łóżeczka do prześcieradła :-D:-D

Pytanie do Jagódki:
7 lat temu kąpałam córkę w oliatum, płukałam, wycierałam, ubierałam.
Ale skoro oliatum itp nie powinno się stosować bez wskazań, to jak wygląda kąpiel?
płyn do kąpieli i płuczemy? później oliwka? czy bez oliwki?

Ja kąpałam w płynie do kąpieli albo żelu, czasem do wanienki wlewałam trochę oliwki, nic nie płukałam, myłam, wyjmowałam dziecko na ręcznik, osuszałam, ubierałam. Finito, żadnych kremów, oliwek po kąpieli itp. Nigdy nie było problemów ze skórą.

ja kąpałam w żelu do kąpieli, a potem smarowałam balsamem dla dzieci, moja Ola szczególnie w pierwszym miesiącu łuszczyła się cała...

Jak juz jestesmy przy temacie promocji to ja dzis wyczailam promocje w Carrefourze na pampersy (te białe):
ImageUploadedByTapatalk1396296500.703386.jpg
Ale w sumie nie wiem czy sie opłaca bo koszt jednej pieluszki to ponad 70 groszy...

Załączniki

• ImageUploadedByTapatalk1396296500.703386.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1396296500.703386.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 52
Średnia promocja. Jeszcze midi czyli 3. Najlepiej jednak przeliczyć na sztuki :)
Małgorzata dzięki za cynk z podkladami. A podpaski mówicie że Hartmann?
Ja smarowalam balsamem. A fo wody płyn do kąpieli

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry