reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

Emyly - ja Sroki nie znałam a bardzo mi się spodobała :tak: dziękuję :-D
Wnioski mam następujące: kupujemy Rosmana i Hippa, a chusteczki TIP z Reala - tylko jak z takimi chusteczkami na porodówkę wyskoczyć - pomyślą, że wariatka na drugie dziecko się porwała, a całkiem bez kasy jest :rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Emyly - ja Sroki nie znałam a bardzo mi się spodobała :tak: dziękuję :-D
Wnioski mam następujące: kupujemy Rosmana i Hippa, a chusteczki TIP z Reala - tylko jak z takimi chusteczkami na porodówkę wyskoczyć - pomyślą, że wariatka na drugie dziecko się porwała, a całkiem bez kasy jest :rofl2::rofl2::rofl2:

I jeszcze Netto hehe. Ja też własnie przestudiowałam i tylko się utrwaliłam w przekonaniu że seria babydream Rossmana jest ok. :tak:

Dlatego pisałam na samym początku, że hipp i babydream mają bardzo dobry skład. Wystarczy poczytać Srokę i Wizaż i wszystko jasne. Ja już kupiłam wczoraj hippa do mycia bobasa:tak:. Chusteczek z reala nigdy w łapkach nie miałam, w ogóle do reala raczej nie jeżdżę, bo jakoś mi się tam brudno wydaje:baffled: no i mam go na drugim końcu miasta.

Ja dostalam od kuzynki chusteczki z biedry i lidla. Nawet jezeli nie zuzyje ich do dzieciecej pupki, to napewno sie przydadza do scierania czegos, albo zebym sama sobie rece przetarla.

W srode albo w czwartek ma dotrzec zamowiony przez nas wozek. Jak dotrze wozek kupimy lozeczko i materacyk. Pozniej posciel, reczniki, kocyczek, pieluszki, szpitalne przybory i kosmetyczna drobnica. Ubranek mam raczej dosyc.

Hipp rzeczywiscie ma sporo produktow z dobrymi recencjami.

No właśnie mi też do Reala nie po drodze i zgadzam się z tobą Jagódko, że brudnawo jakoś tam :dry: Ale widzę, że nowe chusteczki z Auchan też są dobre, więc się zaopatrzę i zdam relację :-D
Ja z rosmana też dużo używałam i nie miałam zastrzeżeń, może tak jak Sroka pisze ten krem z filtrem trudno się rozsmarowuje i białe ślady zostawia. Był też czas, że sama w proteście na zawartość SLS zaczęłam myć włosy w szamponie z tej serii, ale nie była dla mnie zdecydowanie :-p

mi te z reala nie pasują... ja dużo tych tanich chusteczek testowałam jeszcze przed ciążą, bo kiedyś pracowałam "w polu" przy pomiarach geodezyjnych i chustki były potrzebne, żeby umyć łapki, twarz, kierownice :p a właśnie: jak macie błyszczące plastiki w samochodzie, to nic tak dobrze ich nie nabłyszczy jak chusteczki dla dzieci :D moja mama mówi, że meble też ładnie się błyszczą

Dziewczyny w Rossmannie jest Wielka promocja pieluch i nie tylko :D Właśnie wróciłam obladowana i jeszcze idę dokupić. W promocji są:
Pampers premium care 1 duża paka 20% rabatu z kartą rossne
Pampers new Baby 2 duża paka -20% jw
J&j wkładki laktacyjne -20%
Nivea kosmetyki -20%
Chusteczki pampers białe i bambino jw
Pieluchy Babydream jw
Chusteczki Babydream 13, ,99

You're welcome :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry