reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

Po pol roku mozna dziecku wsadzic w lozeczku plaska podusie i wlasnie po pol roku mozesz przesadzic dzidzie z gondoli (plaskiej) do spacerowki gdzie nie kladziesz dziecka jak na deche tylko jest minimalny kat. Jest to tez dla bezpieczenstwa...

reklama
Nie dziala mi link moze dlatego ze jestem na telefonie :) ale widze ze to o XA i pewnie z poprzednich lat, a ja planuje tegoroczny xmove. W poprzedniej wersji xmove daszek mial beznadziejne okienko ktorego nie dalo sie zaslonic :D teraz pomysleli i zrobili odslaniane. Z biegiem czasu ulepszaja wozki.

Powiem wam dziewczyny, że żaden wózek idealny nie będzie. Np. ja wybrałam przy pierwszej córce trójkołowca. Wydawało mi się, że będzie bardziej zwrotny, łatwiejszy w prowadzeniu i to się zgadza, ale za to nie podjadę nim na podjazd 2-torowy. Ale obejrzałam inne wózki i zwykle przednie koła są teraz węższe niż tył i i tak się na podjazdy nie nadają. Olałam to i tyle. Wkurza mnie jeszcze to, że choć skrętne koło jest super, to jak dla mnie jest aż nazbyt skrętne, więc zwykle i tak miałam zablokowane, choć w sklepach odblokowane chodziło jak po sznurku. Ogólnie to choć strasznie mi się ten wózek podoba to gdybym miałą drugi raz wybrać wzięłąbym 4-kołowy. Zawsze, nawet jak bardzo jesteśmy przekonani do wózka to znajdziemy w nim coś co nas będzie wkurzać.
Emyly_emu - może tobie nie będzie przeszkadzało siedzisko rozkładane na półleżąco i będziesz zadowolona. Nie dowiesz się jeśli nie wypróbujesz :tak:

Wiadomo :) jednej podpasuje jedno drugiej cos innego... Zalezy kto gdzie mieszka, jak uzytkuje, JAKIE DZIECKO :D moze sie okaze ze bede musiala z dzieckiem na rekach zapierdzielac hehe :p nie wiem. Mam nadzieje jednak ze wozek przypasuje i mi i Leonowi :)
Kazda szuka czegos najbardziej odpowiedniego dla siebie :) nie zamierzam nikogo przekonywac ze moj bedzie najlepsiejszy na swiecie i koniec ;)

Oczywiscie, kazda wybierze jaki chce, ALE uwazam, ze ten watek to dobra sprawa za wzgledu na to, ze kazda na cos innego zwraca uwage i byc moze ta uwaga bedzie cenna lub kluczowa...

Wiadomo, ze zakup wozka niesie za soba wiele emocji :D

Dziewczyny sprzedaję na allegro rzeczy , które zamówiłam na wyprzedaży z C&A. Niestety są na mnie za luźne w ramionach. Przed ciążą nosiłam rozmiar małe XS teraz mam S, rzeczy są raczej na osoby noszące S/M.
Sweter nietoperz jest bez metki ubrałam go tylko raz do mierzenia ale źle się czuję w tym fasonie:no:
Sweter tunika ciążowa C&A roz. S 36 (4072169706) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Bluza sweter ciążowy C&A rozm. S/M 36/38 (4072264235) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Graża nie pomogę niestety, bo ja jestem "ubrana", ale życzę powodzenia, ciuszki fajne, powinny się sprzedać:tak: Ja chyba sprzedam sukienkę z 9fashion, bo do końca ciąży do niej nie urosnę chyba:-p No i mam dwie pary butów do sprzedania, bo kupiłam przez neta i niestety nie wygodnie mi - mam dosyć szeroką stopę w palcach i gniotą mnie w czubkach.

Graza, ja tez sie obkupilam w c&a ostatnio. Ta druga bluzę tez miałam ale odesłałam bo wisiała na mnie. Wiesz ze masz 30 dni na zwrot?

reklama
Do góry