reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

Nooo wreszcie mi sie udalo zamiescic zdjecia z telefonu. Chwale sie tym co sobie zamowilam dla kluska. Pozniej jeszcze pokaze zakupy z wyprzedazy z tesco

Załączniki

• 1395930598045.jpg
    1395930598045.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 60
  • 1395930611377.jpg
    1395930611377.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 61
  • 1395930624894.jpg
    1395930624894.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Doti bo jak masz pytania to zadzwoń :-)
Wizualnie wózek ładny, ale faktycznie wózek jakoś słabo opisany.

Ja za to dostanę spacerówkę fajną od mojej siostry (okazuje się być w dobrym stanie), więc niebawem pełną parą biorę się za poszukiwania mojej wymarzonej Maritki ;p albo jedo bartatiny, czy jak się to tam pisało. Życzcie szczęścia, bo na fajny używany wózek, to zapewne trzeba trafić. Jak już kupię, to się pochwalę ;-)

GiB ciasteczkowy potwór boski :D

Ciężko coś o nim napisać, nie ma podanych żadnych wymiarów, wagi, rodzaju spacerówki, czy fotelika...
Ja bym się nie zdecydowała na wózek bez skrętnych kół.

kurcze na innej aukcji znalazłam wymiary Parametry Wózka :
Szerokość gondoli wewnątrz - 35cm Głębokość gondoli - 24cm
Długość gondoli wewnątrz - 80cm
Długość gondoli zewnątrz- 84cm
Wysokość całkowita wózka - 128cm
Wysokosc wózka do rączki -106cm
Wysokość ramy wózka ( złożona ) 22cm
Waga wózka -ok 14,5Kg

nie znam sie na wózkach, ale ciotka moja miala skretne koła i pamietam ze mnie irytowały, ale oczywiscie licze na wasze dobre rady bo jestem zielona :)

U dziewczyny co recznie to maluje. Jak chcesz to podam Ci namiary
O :) dobry pomysl z tym recznym malowaniem. Jestem po plastyku wiec kupie farby do malowania na tkaninach i rozruszam reke ktorej dawno nie uzywalam w celach artystycznych ;D

Ja ostatnio kupilam na stronie nexta takie dwa zestawiki :) next robi przesadzone te ubranka w takim sensie ze sama bym chciala taka koszulke np w gwiazdki z napisem A is for awesome ;)ImageUploadedByForum BabyBoom1395933171.795605.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1395933184.494983.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1395933171.795605.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1395933171.795605.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 63
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1395933184.494983.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1395933184.494983.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 56
Co do wózków to mi taki chodzi po głowie od poczatku i chyba go kupie tym bardziej ze jest i gondola, spacerowka i fotelik, wiec mozna oszczedzić, ta baza niekoniecznie musi byc, bez bazy są tansze , mieszkam pod miastem i niestety droge dojazdowa mam dziurawą wiec koła powinny sie sprawdzic Wózek RETRO 4w1 + BAZA ISOFIX +FOTELIK +9 GRATISÓW (4057151621) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , a wy co o nim myslicie?

Trochę dziwnie wygląda wózek na takich ogromnych kołach. Po wertepach da się jeździć i mniejszymi kołami, byle by wózek był dobrze amortyzowany. No i wcale nie wychodzi tak tanio jak za zestaw z fotelikiem no name właściwie. Żadnych testów pewnie nie przeszedł. Ja bym się zastanowiła.

reklama
Do góry