reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

ANilewe moich wielu znajomych uzywalo maxi- cosi a ja chicco i poziom pocenia byl porownywalny. Poreszta jest to 1 fotelik ktory uzytkuje sie najkrocej. Bartol jezdzil do 10-go m-ca. Nasze dzieci szybko nie beda jezdzic w cieple dni.

reklama
Elifit widziałam, on nie jest z cybexem a kiddym, ja mam właśnie kiddy. Fotelik już miałam od ponad pół roku... Tylko ze moim zdaniem biorąc statystyki wypadków, zeby mieć potrójne dachowanie jak na tym filmiku, nie wiem jaka prędkością i jakim samochodem trzeba by było jechać... Większość zderzeń to czołówki i boczne, a tu oslonka wygrywa.... Czytałam dużo jak ten film sie pokazał, bo zastanawialiśmy sie, co zrobić, ale postanowiliśmy nie kombinować. Chociaż przy starym samochodzie, który był mały i bez systemów, kto wie, jaka by była nasza decyzja...

ImageUploadedByForum BabyBoom1395914917.648068.jpg to tak w ramach ciekawostki ;) wozek o ktorym mysle. Ciagle utwierdzam sie w mojej decyzji ;D

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1395914917.648068.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1395914917.648068.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 99
Zobacz załącznik 617252 to tak w ramach ciekawostki ;) wozek o ktorym mysle. Ciagle utwierdzam sie w mojej decyzji ;D
A nie wydaje Ci się że nawet jak oparcie jest w pozycji siedzącej to dziecko nadal jest półleżące?
Ja rodziłam w 2007 i kilka dziewczyn z ówczesnego forum kupiło xlandera, to bardzo na to narzekały, podkładały poduszki pod plecy, dzieci nie dawały się zapiąć w pasy, a w tym wózku chyba nie ma tego połączenia pałąka z siedliskiem.

A nie wydaje Ci się że nawet jak oparcie jest w pozycji siedzącej to dziecko nadal jest półleżące?
Ja rodziłam w 2007 i kilka dziewczyn z ówczesnego forum kupiło xlandera, to bardzo na to narzekały, podkładały poduszki pod plecy, dzieci nie dawały się zapiąć w pasy, a w tym wózku chyba nie ma tego połączenia pałąka z siedliskiem.

A powiem Ci szczerze ze nie patrzylam jak jest z oparciem w tegorocznym modelu. Musze sie przejsc do sklepu ;)

reklama
Ciężko coś o nim napisać, nie ma podanych żadnych wymiarów, wagi, rodzaju spacerówki, czy fotelika...
Ja bym się nie zdecydowała na wózek bez skrętnych kół.

Do góry