reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

Ale to są wymiary zewnętrzne. Z tego co widziałam w mutsy evo trzeba było odjąć 12cm z długości i 16 z szerokości, żeby był wymiar wewnętrzny.

Zgadzam się. Wózki Mutsy mają w środku grube wkładki materiałowe do swoich skorup, więc nagle wymiar gondoli zmniejsza się dużo. Ale zakładam, że nie kupisz w ciemno tylko sobie obejrzysz, więc zwróć na to uwagę :-)

reklama
a ja jestem ciekawa czy sa osoby które miaały dla dziecka kubełkowe siedzisko i są niezadowolone. Bo ja miałam super wózek teutonie z normalnie rozkadanym i nie byłam zachwycona. O kubełkach duzo dobrego słyszałam od fizjoterapeutów. Miednica jest trzymana w jednym miejscu, dziecko nie przechyla się na boki. Na necie tez czytałam opinie raczej zadowolonych rodziców, no ale wiadomo że każda sroczka swój ogonek chwali ;-) Bardzo jestem ciekawa opini kogos kto miał kubełek i zmienia na zwykłe siedzisko

arabelka moja sąsiadka jedna z quinny na oko moodd albo buzz zmieniła na zapp czyli nadal kubełek... inne sąsiadki też chwaliły, że super, że dziecko jak uśnie to nie budzi się przy przekręcaniu siedziska

Haust - ja też się cieszę, że mnie nie czeka ten zakup :-D mam Teutonię jak Doti tyle, że Spirit i też zamiast klasycznej gondoli wkładkę. Bardzo ten wózek lubię i bym się nie zamieniła na inny, ale przyznam, że z innymi nie miałam w ogóle do czynienia :-pnawet nie wiedziałam, że są jakieś siedziska kubełkowate :sorry2:
Co do gondoli nie wierzę, że będziemy dzieci do wiosny w nich wozić, N. chyba nawet nie zdążyła wyrosnąć z gondoli, a już chciała świat oglądać :-D Gruby śpiworek zamiast gondoli i rozkładanie na płask spacerówki wystarczy w zupełności :tak:

Ja na pewno nie będę przesadzać zbyt małego dziecka do spacerówki, dlatego dla mnie duża gondola to ogromny plus. Kubełkowe spacerówki nie są dobre, bo dziecko nawet jak leży, to dalej siedzi - nie sądzę, żeby fizjoterapeuci naprawdę to polecali - pozycja jak w foteliku - a przecież w nim max 2 godziny.. To jak to jest?:sorry2:

Makota w tym wózku strasznie mi się podoba wygląd :) Ale opini nie szukałam i nie znam nikogo kto by posiadał taki wózek, więc się nie wypowiem :blink:

macałam dziś różne wózki i wpadł mi w ręce taki oto Camarelo CARERA kolor CA-17 wózek dziecięcy - Wózki Camarelo - Camarelo jest możliwość zakupu z fotelikiem i bazą.

czytałam o tych kubełkowych i w końcu kumam o co Wam chodzi. takie to się sztywne wydaje i faktycznie ja nie chciałabym leżeć w czymś takim :/

ten wozek ma moj kolega i jest zadowolony z zona z niego :) co prawda dlugo nim nie jezdza bo od listopada ale sa zadowoleni :)

reklama
Dzieki za opinie... Nie znam sie zupelnie. Nigdy wozka nie kupowalam, ale za jakies pol roku bede mogla doradzac :p

Do góry