reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

Zamawiałam pieluchy na allegro, tetrowe gramatura 120 takie rzadkie się wydają :confused: może po praniu się zejdą...
Tetrowe chcę tylko białe, flanelowe w większości też, pewnie kupię kilka kolorowych ale to jak wypatrzę coś naprawdę ładnego.

Makota na początku zmienia się pieluszkę co 3 godziny i w dzień i w nocy, czasami częściej - schodzi ok 10 na dobę, z czasem coraz mniej :)

Ostatnia edycja:
reklama
ja jeszcze nie orientowałam się cenach, po Oli nie mam tetrówek, bo się zużyły przy wprowadzaniu pokarmów, ze dwie flanelki mam chyba. ja kupuję na takiej hali targowej, mam tam swoje ulubione stoisko z dobrymi pieluchami i pampkami z zachodu, które wychodzą taniej niż w sklepie. Kopacz a ty skąd dokładnie jesteś, bo gdzieś spod stolicy chyba, tak? może mogę ci podpowiedzieć, gdzie pojechać coś kupić

new bornów dla Oli wyszło nam 2x4-ro pack, tych jedynek, potem dwójki szybko minęły też, dopiero trójki trochę ponosiliśmy... polecam kupić jedne jedynki i jedne dwójki, bo jak bobas będzie grubiutki, to jedynki mogą być małe, no i te białe pampki są większe niż te zielonożółte

ja jeszcze nie orientowałam się cenach, po Oli nie mam tetrówek, bo się zużyły przy wprowadzaniu pokarmów, ze dwie flanelki mam chyba. ja kupuję na takiej hali targowej, mam tam swoje ulubione stoisko z dobrymi pieluchami i pampkami z zachodu, które wychodzą taniej niż w sklepie. Kopacz a ty skąd dokładnie jesteś, bo gdzieś spod stolicy chyba, tak? może mogę ci podpowiedzieć, gdzie pojechać coś kupić

new bornów dla Oli wyszło nam 2x4-ro pack, tych jedynek, potem dwójki szybko minęły też, dopiero trójki trochę ponosiliśmy... polecam kupić jedne jedynki i jedne dwójki, bo jak bobas będzie grubiutki, to jedynki mogą być małe, no i te białe pampki są większe niż te zielonożółte

miło by było :D gdzie jest ta hala, na której kupujesz? :) no do wawy mam blisko, jakieś 50min obciągiem

Kopacz co do ceny pieluch: Pampers PIELUSZKI NewBorn 1 43szt pieluchy !! (4037657189) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Do szpitala raczej powinny wystarczyć. My w domu późniejsze 1 mieliśmy rossmanna. Możesz też znaleźć sklep w Wa-wie i zrobić odbiór osobisty. A to dla dziewczyn z Krakowa PAMPERS pieluchy pieluszki NEWBORN 1 2-5KG 43szt (4006421282) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Znalazłam również to:
[url]http://www.rossnet.pl/Produkt/Pampers-Newborn-pieluszki-2-do-5-kg-43-szt,96486

[/URL]

Ostatnia edycja:
Dziewczyny te same pieluchy są w Rossmannie a do tego dostajecie upust. Popatrzcie w stacjonarnych sklepach żeby nie przepłacać. My też będziemy najpierw pampers a potem już Babydream jak spasuja.
50 gr to dobra cena za sztukę.

A to szaleństwa zakupowe mojej siostry. Już mi paczkę szykują jeeej :D

Tam są teraz wyprzedaże w UK

Załączniki

• 1395354709638.jpg
    1395354709638.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 66
  • 1395354836502.jpg
    1395354836502.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Doti, ja mieszkam w stolicy na bialolece niedaleko ul. Modlinskiej.

Kopacz, jak masz jak dojechać na marywilska to tam hala h stoisko 126, ale jeszcze w pon sprawdze dokładnie i zorientuje sie w cenach pieluch i akcesoriów i dam ci znać . Ja tam Ole obkupowalam, dostałam rabat za duże zakupy, w cenie lozeczka miałam materac pianka gryka kokos i pościel z ochraniaczami na szczebelki. Do dziś tam jeżdżę po skarpetki i rajstopki, nocniku itp :)

reklama
Do góry