reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy lipcowek

reklama
Doti, ja też zauważyłam, że podobne rzeczy kupujemy :))) Tylko ty wierna teutoni zostałaś a ja chciałam nowego poprubować. Ale krzesełko do karmienia jak pokazałaś to śmiac mi się chciało bo ja kupiłam dokładne to samo i tez w brązie ;) (bo czarnego nie było na rynku ;))
a cybex'a wczoraj oglądałam na necie. Ten mi się podoba Cybex Callisto ale nie znalazłam wielu opini o nim.

Pola, a macałaś ten wózek? fajny? Bo ja tylko na necie oglądałam.

Ostatnia edycja:
Arabelko, nie Macałam bo to nowość i nie wszędzie go mają. W przyszłym tygodniu ma być w pobliskiej hurtowni to pomacam.

Byłam dziś jeszcze raz w sklepie i podjęłam decyzję. Kupuję trzykołowca [emoji5]

ImageUploadedByTapatalk1425495905.398555.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByTapatalk1425495905.398555.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1425495905.398555.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 97
Pola, to teraz czekam na twoja opinię. Ja raczej jestem zdecydowana na 3kołowca tylko nie wiem czy ten czy GT

reklama
Arabelko, jeśli waga Cię nie odstrasza to bierz gt. Ja bym też chętnie wzięła ale jestem drobna i mieszkam w bloku zatem szukam czegoś ultra lekkiego. Na żywo jest naprawdę super.

Do góry