reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy lipcowek

reklama
Moi rodzice jakis czas temu kupili "sobie" Maxi Taxi abym wózka nie wozila, ale mi parasolki nie podchodzą. Fatalnie się nimi jezdzi w poriwnaniu z normalna spacerowka. Ja jeszcze w gondoli sprawdzi, ale jestem ciekawa jakie oceniacie kryteria dla spacerowek abym byla w stanie swoja na przyszłość porownac? Ja mam Maxi Cosi Mura 4 Plus

A ja ciągle dumam i ten city mini zip mi zaczyna chodzić po głowie....

Edit.
Byłam. Macałam. Fajny, ale trochę ciężkawy. To teraz muszę się zastanowić czy 3 czy 4w.
Oglądałam też maclarena xt i też fajny. Tylko wizualnie mi nie poszedł w 100%.
Macałam też peg perego pliko mini i ta waga mi się mega podoba.

Ostatnia edycja:
dawno tu nie zaglądałam a tu dokładnie mój temat. Ja jak Pola pomiedzy BJCM myslę o GT a maclarenem się zastanawiam. Ma być lekki i tylko do auta.

A i juz sie rozglądam za większym fotelikiem. Chyba za 2 miesiące bym zmieniac chciała. Macie jakies typy. Za starszakami miałam romery.

Arabelko, ja dumałam całą noc iw końcu wydumałam że jednak chyba wezmę bjcm trzykołowy bo waży tylko 7,5 kg.
City mini czterokołowy waży 9 kg, a gt 9,5 kg.
Tutaj masz porównanie:
Zobacz załącznik 673907

Jeśli ma być lekki i tylko do auta to rozważ jeszcze city mini zip. Jest naprawdę fajny, ale ma małe kółka i z tego powodu z niego zrezygnowałam. A waży tylko 7 kg.
Maclaren też fajny.

reklama
Arabelko widzę mamy podobne pomysły zakupowe [emoji2] ja jeszcze biorę pod uwagę cybex, ma jedna całą rączkę, nie jak mclaren 2.
Co do fotelików córka tez w romerze jeździła, teraz myśle o cybex lub maxi cosi axsissfix. Maxi cosi mogły by dzieciaki używać juz teraz, ale to nowość i nie ma jeszcze testów [emoji29]

Do góry