reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
Ja nie lubiłam pomarańczowych pampków :no:

W dzień używamy dady ( i faktycznie 4 przeciekają czasami), na noc pampki zielone

Daria nie wiem, nie orientowałam się, bo ja kupuję na bieżąco, a jednej paczki mi się nie opłaca zamawiać, zwłaszcza, że nie wiem jak nam się sprawdzą.
Ja za pomarańczowe bez promocji płace 31zł.

My uzywamy te fioletowe pampersy, active fit. Najbardziej z nich zadowolona jestem. Zreszta tutaj nie mam takiego wyboru jak Wy:-) ale zielone pampki meczylysmy sporo czasu,bo nam nie podeszly. Ostatnio tez kupilam libero i tak jak roz.1 i 2 byly super, tak wyzej juz masakra! Sztywne[emoji33]

reklama
Daria rozmiaru 4 jest 50sztuk.
Nie wiem ile to wychodzi za sztukę, bo ja nigdy nie przeliczam i zapasów nie robię.
Z tego co wiem to tych fioletowych nie ma w Polsce.

Do góry