reklama
darunia0712
Fanka BB :)
Ja używałam do Mani pomarańczowych pampow. Nie narzekałam według mnie były fajne a co najważniejsze to dużo tańsze od tych zielonych czy białych.
Tusiaczek2402
Moderatorka
Makota my też mamy pomarańczowe, odkąd przeszliśmy na rozmiar 4. Wg mnie akurat w tym rozmiarze są dużo fajniejsze niż Dady i nie czuć ich tak
elifit
Moderatorka
Ja do Aru używałam pomarańczowych i chyba znowu zacznę.
darunia0712
Ja teraz chyba nie będę ich używać, bo patrząc cenowo to wychodzi chyba tak samo jak zielone
makota89
Te biale pampersy premium sa najlepszymi pieluchami jakie mialam, ale na nie nie widuje promocji kiedys bez promocji, 4 kosztowaly 96 gr. Troche drogo :/
Za pomaranczowe dalam ostanio 48 gr szt. Zielone kupuje gdy kosztuja ok 55 gr dady kosztuja czasami tyle co zielone pampy na promocji
Za pomaranczowe dalam ostanio 48 gr szt. Zielone kupuje gdy kosztuja ok 55 gr dady kosztuja czasami tyle co zielone pampy na promocji
Gosia i Bartek
Makota ppdobno biale sa ok ale do rozm. 3. Slyszalam, ze pieluchy superpharm sa ok. Ja uzywam zielonych pampow poniewaz co roz mam w promocji. Jezelu eksperymentuje to w dzien.
Tusiaczek2402
Moderatorka
Undomiel chyba pisała że te z Superpharm są ok. Miałam spróbować, ale się potem zorientowałam, że u mnie w mieście nie ma tej sieci:banghead:
reklama
darunia0712
Tusia a przez neta nie można zamówić?
Podziel się: