reklama
pola.
Fanka BB :)
Jak macie zorganizowane mycie wacikami?
Przebieracie dziecko w łazience?
Czy przed przebraniem szykujecie wodę i waciki?
Czy macie wodę na przewijaku?
Ja mam waciki i miseczkę z woda na komodzie obok przewijaka.
Ja sobie zawsze szykuje wodę przed przewijaniem, albo tylko mocze waciki, chyba że mi się nie chce albo nie ma czasu to wtedy chusteczki. Robie to albo na przewijaku na łożeczku albo na turystycznym na kanapie w salonie, gdzie go kapiemy. Tylko podwijam ubranko, nie przebieram jak nie trzeba.
Ostatnia edycja:
Lilla My
Ja uzywam przewaznie chusteczek pampers premium i sa naprawdę mokre, ale reakcji alergicznych nie. zauważyłam. Muszę tylko długo wierzyć pupe zanim pampersa założę żeby znowu grzybka mi nie bylo przy pupie.
Gosia i Bartek
Ja mam chusteczki pampersa zielone. Byly ok, ale 6 paczke juz mecze- przejadly mi sie. W torbie podroznej mam chusteczki z rossmanna tami. Porownalabym je do huggisow czerwonych- bawelniane. Jak dla mnie to sa ok. 4,99 za paczke.
Pieluchy. Rossmannowskie 28 szt porownalabym do dad premium podobny material w srodku pieluchy. T ak samo pecznieja jak pielucha sie przepelnia z tym, ze dada ma elastyczne zapiecie. Obecnie biale pampersy u mnie wygrywaja. Nastepnie bella happy itd.
Pieluchy. Rossmannowskie 28 szt porownalabym do dad premium podobny material w srodku pieluchy. T ak samo pecznieja jak pielucha sie przepelnia z tym, ze dada ma elastyczne zapiecie. Obecnie biale pampersy u mnie wygrywaja. Nastepnie bella happy itd.
Ostatnia edycja:
U
użytkownik 902
Gość
My też na białych pampersach i na białych chusteczkach pampersa. Właśnie się zastanawiałam jak tu robić z tą wodą, przecież jak wystygnie to jest za zimna na pupkę.
Lilla My
ja do przemywania wodą uzywam Huggies Cotton Soft Sheets Miękkie ręczniczki 5029053536330 w dodomku.pl
woda nawet jak zimna to w reku je ogrzeje. wlasnie jade na polowanie na nie bo w malej miescinie moze nie byc.
woda nawet jak zimna to w reku je ogrzeje. wlasnie jade na polowanie na nie bo w malej miescinie moze nie byc.
U
użytkownik 902
Gość
Lilla o ile w ogóle są dostępne w Polsce
Tusiaczek2402
Moderatorka
Chusteczki wypróbowaliśmy chyba wszystkie
Białe Pampersy za mokre i dziwnie pachną, zielone ok. Dady ujdą ale zależy który kolor i szału nie ma. Najbardziej mi odpowiada Cleanic.
Pieluchy od początku mamy Dady i jak dla mnie super, w miedzy czasie udało mi się też kupić Huggis jedynki z końcówki serii za 5zł za paczkę, były ok, chociaż zdarzało im się przeciekać. Pampersy zielone jak dla mnie zbyt plastikowe
Białe Pampersy za mokre i dziwnie pachną, zielone ok. Dady ujdą ale zależy który kolor i szału nie ma. Najbardziej mi odpowiada Cleanic.
Pieluchy od początku mamy Dady i jak dla mnie super, w miedzy czasie udało mi się też kupić Huggis jedynki z końcówki serii za 5zł za paczkę, były ok, chociaż zdarzało im się przeciekać. Pampersy zielone jak dla mnie zbyt plastikowe
reklama
pola.
Lilla o ile w ogóle są dostępne w Polsce
Są dostępne. Tez je mam ale dla mnie bez szału. Wole waciki.
Kupilismy wczoraj lezaczek bujaczek. Smiki. W smyku. Fajny tzn ładny jest. Zobaczymy czy malutek go polubi. Mam troche zastrzeżeń do wykonania siedziska. Mam wrażenie ze moze byc niewygodne. Musze zobaczyc jak to wyglada w fisher price'ach i jesli tam bedzie lepiej to oddam ten i kupie fishera.
Podziel się: