reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
Katkaa ja ze szpitala popędzałam męża żeby jak najszybciej mi kupił, bo wcześniej nie miałam. Teraz baaardzo mi się przydaje, bo Natka nie chce piersi ciągnąć, a tak przynajmniej odciągnięte mleko wypije :tak:

Dzięki dziewczyny. I znów jestem w punkcie wyjścia bo nie wiem czy kupować czy nie. Fakt że jak będzie potrzeba to mąż będzie musiał kupić. Pewnie do pierwszej lepszej apteki popędzi i wyda kupę kasy. Przy Natalce mi się przydał to może teraz też. Eh.

Katka - tez mialam ten sam problem. Mi udalo sie wypozyczyc medela mini electric tylko dokupilam sobie jakies czesci wymienne (membranka i cos tam). No i mi bardzo sie przydal, bo po cc uzywalam go przez kilka dni zeby rozbujac laktacje. Moze sprawdz czy w Twojej okolicy nie mozna nigdzie wypozyczyc?

sa miejsca że mozna wypożyczyc we wrocławiu. tez sie zastanawiam czy kupowac.

Hudson a ręczny czy elektryczny?

Ja chyba jednak wolę kupić niż pożyczyć. Przy Nati miałam od koleżanki i był już wysłużony.
Avent chciałam bo mam kupiony zestaw butli z tego.
Do innych nie będą pasować.

I no właśnie ręczny czy elektryczny? Chyba są 2 w 1 bo mi kiedyś coś koleżanka wspominała.

reklama
Katka, ja karmie piersia i mimo wszystko czasami potrzebuje laktatora. Sa dni ze ratuje mi życie wiec ja uważam ze jest niezbędny.

Do góry