reklama
angelika2014
Fanka BB :)
popieram Pole ja mam taki
MARIMER urządzenie do oczyszczania nosa 1 sztuka - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl
MARIMER urządzenie do oczyszczania nosa 1 sztuka - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl
U
użytkownik 902
Gość
Przy Klaudii miałam gruszkę, po pierwszej próbie odciągnięcia kataru, wysłałam A. do apteki po fridę.. Nigdy więcej gruszek..
elifit
Moderatorka
Ja gruszke użyje teraz w szpitalu bo nie będę fridy targac. A Zuzia jest nie do końca odsluzowana.
s.michalina
Ja chcę spróbować gruszki. Jeżeli chodzi o siedlisko bakterii to przy utrzymaniu higieny nie jest gorzej niż ze smoczkiem butelką czy nawilzaczem pokojowym bez przesady. To nie jest gąbka i normalnie się wyparza, tak samo zresztą jak końcówkę aspiratora musisz utrzymywać w czystości.
Co do aspiratora to pewnie kupimy bo to łatwiejsze rozwiązanie nawet dla starszego dziecka które jeszcze nie dmucha. odkurzacz i jazda.
A takiego do zasysania ja nie użyje bo mam odruch wymiotny.
Co do aspiratora to pewnie kupimy bo to łatwiejsze rozwiązanie nawet dla starszego dziecka które jeszcze nie dmucha. odkurzacz i jazda.
A takiego do zasysania ja nie użyje bo mam odruch wymiotny.
Katka***
Bez przesady z tymi bakteriami dziewczyny :-) one są i będą wszędzie.
Ja miałam fride to jak teściowa widziała to jej oczy z orbit wychodziły że krzywdę dziecku robię.... To mi gruszke kupiła. Głównie używałam fridy. Gruszki używałam do wyciągania kóz
I tak każda znajdzie swój sposób na te katarki i oczyszczanie.
Ja miałam fride to jak teściowa widziała to jej oczy z orbit wychodziły że krzywdę dziecku robię.... To mi gruszke kupiła. Głównie używałam fridy. Gruszki używałam do wyciągania kóz
I tak każda znajdzie swój sposób na te katarki i oczyszczanie.
elifit
Moderatorka
Ja przy dwójce dzieci kupuje katarek. Ok 50 zł chyba kosztuje?
reklama
Podziel się: