reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy lipcowek

pas, ok ale do kilku dni po cc. Mięśnie (albo raczej to co z nich zostało :baffled:) nie pracują, są tylko podtrzymywane, a jak rozpinacie taki pas to wylewa się flaczek ;-). Także najlepiej bez i powolutku, jak się połóg skończy to zacząć ćwiczyć.

reklama
Ewusia nie widzialam na zywo ale wydaje mi sie ze by pasowala bardzo do Twojego koloru wozka :)

No stare kolekcje tansze ale fakt... Kolory do D :p i jeszcze maja w daszku okienko ktorego nie da sie zaslonic i swieci dziecku w glowe (kto to wymyslil?!) moja znajoma musiala klasc pieluche na dach zeby dziecku nie przygrzewalo...

Mnie się wydaje, że ważne jest wciąganie brzucha na co dzień. Ja miałam gorset na brzuch - mogłam go nosić bo to zima była. Ale męski straszne przechodziłam więc szybko się go pozbyłam.
Najwięcej dały mi ćwiczenia, co dziennie po trochę ale regularnie. Efekt murowany bo brzuch szybko się wchłonął.

Dzięki dziewczyny :) ale teraz to szkoda zachodu z ta torbą, na razie będę korzystać z wozkowej a najwyżej jak nie spasuje to będę czegoś szukać. :)
A może u nas jednak też przecenią...

Kupiłam wieszaki do szafy małej ślicznie te ubranka wyglądają powieszone. :)

Ale że papieru w szpitalach brakuje? :/ ja też mam spakowane ręczniki papierowe.

reklama
Do góry