reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy lipcowek

Katka ja po tamtej ciazy od razu wbilam sie w takie majciochy wyszczuplajace, ale nie jakies specjalne poporodowe tylko zwykle. Bardzo sobie chwale bo juz tuz po porodzie wygladalam normalnie

reklama
Ja miałam majciochy ale były za duże i niewygodne... Na spacery można sobie kupić takie coś, żeby własne samopoczucie poprawić, ale raczej nie używać za często, bo w tym mięśnie brzucha nie pracują...

po pierwszej i drugiej ciąży brzuszek schował mi sie w przeciągu 6-8 tygodni,po drugiej troszkę cwiczylam i była naprawde szczupła(165/58 kg). Potem sie zaniedbalam i po Zuzi nigdy juz nie schudlam poniżej 65 kilo o zostal brzuch,kolezanka pas nosiła(też po 3 ciążach) i mimo iż gorecej brzuch ladnie jej zszedł więc sie teraz skusiłam i kupiłam taki POPORODOWY PAS BRZUSZNY r.XL Babyono NIEZBĘDNY (4323604178) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Kupilam L ,bo kupuje się go w rozmiarze sprzed ciąży.Niby te pasy rozleniwiają mięśnie brzucha,ale można cwiczyć wieczorem a w dzień nosić.

Emily emu ja też w weekend złozyłam wozek,a raczej mąż:) i potwierdzam że jest super(mam orange).Bardzo mi sie podoba Twoja torba,szukam podobnej by w niej też śmigac na codzień,podaj mi proszę linka,wiem że wklejlaś wczesniej;-)

Torbę jagódki i kopacz oglądałam i bardzo fajna,tylko kolorystyka nijak mi nie pasuje.

Ja tez rodzilam latem i faktycznie lekko sie gotowalam ale dla lepszego samopoczucia da sie zyc.... oczywiacie nie przez caly dzien bo bym chyba zemdlala no i dzieki gaciom nauczylam sie chodzic tak na wdechu.... ;)

Te pasy chyba właśnie na poprawę samopoczucia, bo stały efekt raczej można osiągnąć tylko ćwiczeniami i dietą. O dietę powinny zadbać kolki dziecka :-p więc czekolada i inne tuczące odpadają. Jeszcze tylko poruszać się trzeba. Mi się nawet podoba perspektywa pójścia na fitness i zostawienia małej z tatusiem - ciekawe jak będzie w rzeczywistości...

Co do torby - też chciałam kupić tą z biedronki ale uparciuchy u nas jej nie przeceniają. W ogóle strasznie długo przecen nie ma a później towar się raz dwa gubi. Choć z tych ciążowych rzeczy bardzo dużo jeszcze zostało.

po pierwszej i drugiej ciąży brzuszek schował mi sie w przeciągu 6-8 tygodni,po drugiej troszkę cwiczylam i była naprawde szczupła(165/58 kg). Potem sie zaniedbalam i po Zuzi nigdy juz nie schudlam poniżej 65 kilo o zostal brzuch,kolezanka pas nosiła(też po 3 ciążach) i mimo iż gorecej brzuch ladnie jej zszedł więc sie teraz skusiłam i kupiłam taki POPORODOWY PAS BRZUSZNY r.XL Babyono NIEZBĘDNY (4323604178) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Kupilam L ,bo kupuje się go w rozmiarze sprzed ciąży.Niby te pasy rozleniwiają mięśnie brzucha,ale można cwiczyć wieczorem a w dzień nosić.

Emily emu ja też w weekend złozyłam wozek,a raczej mąż:) i potwierdzam że jest super(mam orange).Bardzo mi sie podoba Twoja torba,szukam podobnej by w niej też śmigac na codzień,podaj mi proszę linka,wiem że wklejlaś wczesniej;-)

Torbę jagódki i kopacz oglądałam i bardzo fajna,tylko kolorystyka nijak mi nie pasuje.

Masz tez x-landera x-move wozek? :) orange tez ladny i black tez mi sie podobal ale wygral terra bo ma futerko :D

Link do mojej torby...
Zobacz ofertę: Torba Duo Chevron SKIP HOP Praga
Torba Duo Chevron SKIP HOP Praga (4317960208) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

reklama
Do góry